Hier kun je al je vragen, problemen en stellingen kwijt met betrekking tot het zelf samenstellen voeding.

Moderator: Lizzy

Gebruikersavatar
Door Miekie
#526043
Ik kwam er vandaag achter dat een collega van mij ook Barft,toen ik vroeg waar zij hun bottenspul halen lachte ze geheimzinnig en wou het dus niet vertellen.
Ik ben eigenlijk gewend dat er wel een soort saamhorigheid tussen barfers is en dat we elkaar best een botje gunnen,komen jullie dit wel es tegen of houden jullie ook je adresjes geheim? :-X
Door 202spots
#526046
Nee hoor...iedereen mag weten waar ik me spullen haal!
En als ik zo de berichten hier op BP lees,dan ziet het er toch ook naar uit dat er juist WEL heel veel gedeelde adressen zijn!!!
Door mutsie
#526056
Ik vind het juist leuk dat iedereen het met elkaar wil delen. Er zijn mensen die heel veel vragen, maar ik vind dat je dan zelf ook met je adresje moet komen.

Ik waardeer het ook dat bijv. Elise (zie topic Mill) allerlei spul voor mij wil meenemen.
Ik zal dan ook graag weer wat voor haar terugdoen.

Misschien is er een ''run'' op bepaalde adressen zodat de prijs omhoog gaat. Maar zij kunnen misschien ook bedenken dat er een nieuwe markt is.

Karin
Door herder_lover
#526061
op zich vind ik het raar dat die collega het niet wil vertellen, aan de andere kant, misschien gebeurt het op een niet nette manier. Of koopt ze van een supermarkt wat eigenlijk niet mag en zijn daar afspraken over gemaakt. Vraag gewoon waarom ze het niet zegt, dan weet je iets meer ;D
Gebruikersavatar
Door MoniqueAppels
#526065
Miekie schreef: Ik kwam er vandaag achter dat een collega van mij ook Barft,toen ik vroeg waar zij hun bottenspul halen lachte ze geheimzinnig en wou het dus niet vertellen.
Ik ben eigenlijk gewend dat er wel een soort saamhorigheid tussen barfers is en dat we elkaar best een botje gunnen,komen jullie dit wel es tegen of houden jullie ook je adresjes geheim? :-X
Nou vreemd hoor! Dat is hetzelfde als dat jij vraagt bij iemand waar de koffie lekker smaakt: Waar koop je die? En dan krijg je geen antwoord? Ik koop mijn spullen bij veel verschillende adressen waaronder Bibi in Hoogvliet, Bunschoten in Ermelo, Esro in Nuenen, Islam Center in Rotterdam, Clazing in Zevenhuizen, de plaatselijke markt of Volendam voor vis etc etc.
Gebruikersavatar
Door Miekie
#526082
herder_lover schreef: op zich vind ik het raar dat die collega het niet wil vertellen, aan de andere kant, misschien gebeurt het op een niet nette manier. Of koopt ze van een supermarkt wat eigenlijk niet mag en zijn daar afspraken over gemaakt. Vraag gewoon waarom ze het niet zegt, dan weet je iets meer ;D
Ze wou het niet vertellen omdat ze al aan een paar mensen had verteld en dan werden het er toch wel veel...
Door EdwinK
#526090
Ik koop Duck bij een dierenwinkel in Arnhem, die het netjes aan huis bezorgd (en die heeft het ergens uit Doesburg, geloof ik).

De kipkarkassen en -nekken (en misschien andere spul in de toekomst) bij de Carnibest verkoop-punt in Arnhem.
Gebruikersavatar
Door Angelique
#526097
Miekie schreef: Ze wou het niet vertellen omdat ze al aan een paar mensen had verteld en dan werden het er toch wel veel...
Tja, en staat zij daar op een dag met een leeg zakje. Kan me er wel iets bij voorstellen ::). Ik heb ook een paar adressen waar ik afspraak mee heb dat ik alles kom halen, maar ze willen geen geklepzeik aan de deur van tig mensen die een beetje komen halen. Weer andere adressen geef ik ook niet door omdat ik veel nodig heb en dan zelf het risico loop te kort te komen. En ja, dan wordt ik een beetje ego en gaan mijn eigen honden voor.
Daarbij is het nou helemaal niet zo'n drama om zelf een ander adresje te zoeken.
Gebruikersavatar
Door MoniqueAppels
#526135
Miekie schreef: Ze wou het niet vertellen omdat ze al aan een paar mensen had verteld en dan werden het er toch wel veel...
Ja, dus.... ???
Gebruikersavatar
Door Miekie
#526150
Angelique schreef: Tja, en staat zij daar op een dag met een leeg zakje. Kan me er wel iets bij voorstellen ::). Ik heb ook een paar adressen waar ik afspraak mee heb dat ik alles kom halen, maar ze willen geen geklepzeik aan de deur van tig mensen die een beetje komen halen. Weer andere adressen geef ik ook niet door omdat ik veel nodig heb en dan zelf het risico loop te kort te komen. En ja, dan wordt ik een beetje ego en gaan mijn eigen honden voor.
Daarbij is het nou helemaal niet zo'n drama om zelf een ander adresje te zoeken.
Ik vroeg het meer uit nieuwsgierigheid eigenlijk,k ren echt niet gelijk naar haar winkeltjes om ze leeg te kopen,zou een beetje aso zijn.Ik heb haar i.i.g wel gewoon verteld waar ik m'n spullen haal,als we toch allebei tevreden zijn over onze eigen adresjes dan ben je toch geen concurrenten?
Door Lizzy
#526322
Ik heb ook wel adressen die ik niet aan andere mensen geef. Om de simpele reden dat ik met deze leveranciers afspraken daar over heb. Zo is een familielid van een vriend/collega van Leo. En hij levert alleen aan ons. Punt. Hij wil inderdaad (zoals Angelique dat ook al zei) "geen gezeur van particulieren". Ik wil met alle liefde wat meenemen van dit adres, voor andere mensen, maar het adres geef ik dus niet weg. En zo met nog wat adresjes. Algemene adressen is natuurlijk simpel: die staan hier ook op Barfplaats, onder vraag & aanbod.
Door nikèdog2000
#526373
als het een adres is die niet veel heeft dan zou ik het ook niet zeggen
ja je wordt dan egoisties hè
dat heb ik ook met bramen plukken
vragen ze waar pluk je die
dan zeg ik altijd overal
Gebruikersavatar
Door Angelique
#526382
Miekie schreef: Ik vroeg het meer uit nieuwsgierigheid eigenlijk,k ren echt niet gelijk naar haar winkeltjes om ze leeg te kopen,zou een beetje aso zijn.Ik heb haar i.i.g wel gewoon verteld waar ik m'n spullen haal,als we toch allebei tevreden zijn over onze eigen adresjes dan ben je toch geen concurrenten?
Nee, maar stel dat jij het aan nog wat mensen verteld en je komt daar op een dag en er is niks meer voor jou, dan sta jij toch lekker te koekeloeren en bedenk je je bij de volgende die naar je adressen vraagt ook wel 2x.
Gebruikersavatar
Door sylvia
#526440
Ik zou ook geen adres geven als dat betekent dat ik de kans loop zelf met lege handen te staan, en inderdaad kun je met sommige de afspraak hebben dat het niet de bedoeling is dat je dat adres doorgeeft.
Door conleeuw
#526505
Ik krijg ook heelwat "illegaal" vlees, vlees op of net over de datum van supermarkten, ik haal het niet in mijn hoofd om te zeggen bij wie ik het krijg, dan zou het zomaar ineens een keer afgelopen kunnen zijn, en ik ben maar al te blij met mijn gratis vlees ;)
 Terug naar “Vragen, Problemen en Discussie BARF”

Barfplaats wordt gesponsord door