Hier kunnen jullie lekker kletsen. Dit board is dus niet bedoeld voor serieuze voedings/gezondheidsvragen!

Moderators: Lizzy, Charlie Angel, eelke

#2963904
dit ding moet er voor zorgen dat mijn linkervoet zich ook afwikkelt tijdens het lopen. Nu blijft hij achter en hoor je een plof als mijn voet neerkomt (ik heb een klapvoet). Die klapvoet ontstaat doordat een zenuw langs mijn voet afgekneld wordt. Dat kan een gevolg zijn van mijn hernia maar ook van mijn trombosebeen. Die zenuw heet iets van pereneusnogwat en daar is dat ding naar vernoemt...........
#2964001
nova schreef: Ik hoop voor je dat die dallie puppen zindelijk zijn.... ;D ;D ;D

verder duim ik dat je er baat bij hebt  :)
wil ik morgenvroeg m'n schoenen aantrekken zitten ze vol zeik ;D ;D ;D ;D Voor de zekerheid maar kranten erin stoppen dan??
#2964008
cj schreef: Leuk Dian, maar wat zie ik in je onderschrift? Geen update? Hoe gaat het verder met je en het afvallen?
Saskia
Met mij niet zo denderend. Sinds ergens maart heb ik een hernia die niet overgaat. Sinds 21 mei heb ik er een trombosebeen bij en nu dus een klapvoet......... Ik kan niet aan het verkeer deelnemen door alle morfine die ik slik, maar zonder ga ik door de grond. Je komt zo weinig weg, je bent zo afhankelijk van andere mensen om ergens heen te gaan. En dat kan weer niet ver zijn, want lang zitten kan ik niet. Thuis lig ik op een bed in de kamer als ik niet bezig ben. Heb gelukkig wel de honden, die laat ik ook zelf uit, moet lopen van de fysio al moet ik weer uitkijken met dat trombosebeen. Er is geprobeerd een zenuwblokkade te zetten, dat is mislukt. Toen wilde de arts van de pijnbestrijding dat weer, maar op een andere manier, had ik een DVT, dus een echt trombosebeen. 2 weken daarvoor ook een doppler-echo en toen was het trombose in de oppervlakkige vaten. Daar doen ze dus niets aan. Maar mijn been werd steeds dikker en ja toen was het wel raak..........

In mei kwam het verhaal van mijn vader er bij met endeldarmkanker. Die is inmiddels geopereerd via zijn anus en is inmiddels weer het heertje. Nu duimen we met de hele familie dat het gelukt is op deze manier. 31 juli krijgen we de uitslag of alles weg is. Zo ja, dan is hij klaar. Wordt wel streng onder controle gehouden, maar hoeft geen bestralingen of chemokuren meer. Echt lijnen is moeilijk zo. Sta stil, ben daar al blij genoeg mee.
#2964033
weet het niet. Er lijkt toch meer bewegelijkheid in mijn voet terug te komen. De zenuw is dus niet helemaal kapot en lijkt zich te herstellen. Maar we zijn er nog niet. Nu wordt veel pijn onderdrukt door morfine. Eerst moet ik in een week gaan wennen aan het onding. Maar als ik wondjes aan de hak krijg ofzo dan moet ik eerder terug.
 Terug naar “Bar-plaats”

Barfplaats wordt gesponsord door