Moderators: Lizzy, Charlie Angel, eelke
El_Kato schreef: ↑za 08 okt 2022, 16:03 PastaHoe laat gaan we aan tafel?![]()
Zelfgemaakte spaghetti met een saus van paprika, ui, knoflook en gepelde tomaat. Husje oregano, tijm en wat chili vlokken. Aan tafel nog gorgonzola en pecorino voor de liefhebbers erbij![]()
Vooraf weer een focaccia brood, ben echt helemaal fan geworden![]()
Dit keer met tijm, walnoten en groene olijf. Wat lekkere smeerdingetjes en wat worst en kaas erbij mjammm
Als toetje dit keer heel lui had daar geen inspiratie meer voor en had nog van die kleine Portugese taartjes in de vriezer een tijdje terug bij de Lidl in de aanbieding gekocht. Voor bij de koffie lekkere tonychocolony in verschillende smaken![]()
Siberienne schreef: ↑za 08 okt 2022, 12:29 Gisteren risotto met cantharellen. Deze kwamen nog uit de winkel maar volgend jaar wil ik ze zelf gaan plukken. Doen zoveel mensen hier en cantharellen herkennen schijnt niet zo moeilijk te zijn. Maar ik wil toch wel een dagje cursusCantharellen zijn inderdaad goed herkenbaar. Die heb ik ook wel zelf wild geplukt, net als eekhoorntjesbrood. Zo lekker met risotto of pasta!![]()
Vanavond mosselen! Blåskjell heten die hier, oftewel ‘blauwe schelpen’