Lizzy schreef: ↑zo 26 apr 2020, 10:51
Is het vega, dat bloemkoolaardappelcurry recept?
Jazeker
Meneer heeft het gemaakt: 2 el Patak Tikka Masala currypasta even bakken, een gesnipperde ui erbij, dan aardappelblokjes erbij, laten bakken, 1 hele bloemkool in roosjes in gedeelten erbij, laten bakken.
Blik kokosmelk (200 ml) en groentebouillonblokje erbij, en dan minuut of 30 laten sudderen.
Dit is geen echt recept, misschien moet er nog wat vocht bij zodat het nat genoeg is om alles te laten garen.
Je zou ook nog de aardappels kunnen laten sudderen en de bloemkool er later bij doen als je die beetgaar wil hebben.
Er kan rijst bij of naanbrood. En je kunt het nog opleuken met bijv. wat limoen, of peper erbij doen, of koriander erbij.
En er is currypasta en currysaus van Patak. Van currypasta gebruik je een paar eetlepels, en bewaart de rest in de koelkast voor de volgende keer.