
Iemand nog een leuke vrijgezelle top-chef in de vriendenkring?
Moderators: Lizzy, Charlie Angel, eelke
-Saskia- schreef:Het idee van spekjes, broccoli en geklutst ei was leuk. De uitvoering minder. Mijn hemel, ik bak er ook echt (letterlijk) niks van.Niet van jouw leeftijd![]()
Iemand nog een leuke vrijgezelle top-chef in de vriendenkring?
MarijeEnBoomer schreef:Niet van jouw leeftijd
-Saskia- schreef:![]()
![]()
![]()
Misschien eten ze in de gevangenis wel heel lekker.
Mowgli schreef:Zelfgemaakt zuurdesem speltbrood met zaden en pitten. Helaas was het brood net zo zuur als roggebrood (wat mijn Schatzi trouwens niet erg vindt). Ik had namelijk de avond voor oud en nieuw een poolish (voordeeg) met zuurdesem gemaakt, zodat ik de volgende dag het brood zou kunnen bakken. Maar helaas had ik op 31 december te weinig tijd om het brood te vormen (voorbereidingen voor oud en nieuw), waardoor ik het pas gisteravond kon bakken. Ik was trouwens wel verbaasd hoe goed het brooddeeg in de eerste instantie was gerezen toen ik op oudjaarsavond even in de koelkast keekOh leuk, zelf zuurdesembrood maken! Doe je het brood in een broodbakmachine?Mijn zuurdesem is dus goed actief
Lizzy schreef:Ik bak het brood in de oven, dat smaakt veel beter als uit de broodbakmachine.
Oh leuk, zelf zuurdesembrood maken! Doe je het brood in een broodbakmachine?
Hier vanavond bami. Met een omeletje erop, pindasaus en augurkjes erbij.
-Saskia- schreef:Crackers. #safezoneToch wel met kaas???