Charlie Angel schreef:Vandaag een lekker ongezond frietje! Volle dag dus even geen fut meer in koken.Lekkere verse appel als toetje en je bent weer helemaal in balans

Moderators: Lizzy, Charlie Angel, eelke
Charlie Angel schreef:Vandaag een lekker ongezond frietje! Volle dag dus even geen fut meer in koken.Lekkere verse appel als toetje en je bent weer helemaal in balans
Kaio schreef:Bietenaardappelsalade met gebakken makreelfilet ( voor het eerst helemaal zelf smurrie eruit gehaald en gefileerd!Je hoeft em niet te fileren... Je kunt ook de smurrie eruit halen / uitwassen / drogen / huidje even insnijden / om en om in de korianderpoeder..z/p) en zelf ingemaakte komkommer.
Moet zeggen:![]()
( volgende keer niet plannen op dezelfde dag dat we glasvlies plakken of iets anders klussen, visje fileren en ontgraten kost nl. Een beetje tijd)
Angelique schreef:
Lekkere verse appel als toetje en je bent weer helemaal in balans
BusKay schreef:Je hoeft em niet te fileren... Je kunt ook de smurrie eruit halen / uitwassen / drogen / huidje even insnijden / om en om in de korianderpoeder..z/pHet fileren doe ik voor manlief
4 minuten op iedere kant in de pan met olie bakken op een matig (half) vuur en smullen![]()
MillyMol schreef:Voor vanavond staat een chateaubriand van het Bommelse Aquitaine (ofwel: Bommelse Blonde) rund op het menu.MillyJamieMol deel 2
Uurtje van te voren ingesmeerd met olie en dan nog even koel weggezet. Daarna onder de grill op een grillrooster in een bakblik plaatsen en nog een keer besmeren met een mengsel van gesmolten geklaarde boter en cointreau. 20-25 minuten grillen, regelmatig draaien en besmeren met boter/cointreau mengsel.
Pas bij het eruit halen bestrooien met zout en peper. !0 minuten laten rusten op voorverwarmde schaal en afdekt met aluminiumfolie.
Lekker met frieten en bearnaisesaus. Zelfgemaakt natuurlijk en zoveel mogelijk met biologische producten
Lizzy schreef:MillyJamieMol deel 2Alleen op vrije dagen hoor