Moderators: Lizzy, Charlie Angel, eelke
Mowgli schreef: 100 gr. cous cous bereiden volgens de gebruiksaanwijzing. Halve rode en een halve gele paprika in hele fijne blokjes snipperen, een hele tomaat in 12 stukken snijden, zaadlijsten verwijdren en deze 12 stukken in hele fijne blokjes snijden, en rasp van een halve tot een hele bio citroen (naar smaak) alles mengen in een grote schaal, 15 gr. verse peterselie en 15 gr. verse pepermuntbladen fijnsnijden en door de cous cous salade mengen. Flinke scheut olijfolie en het sap van een halve bio citroen en goed mengen. Zout en verse peper naar smaak toevoegen. Eet-ze!Bizar, ik wilde net iets vergelijkbaars opschrijven
- Judith - schreef: Bizar, ik wilde net iets vergelijkbaars opschrijvenWij eten deze salade altijd bij de falafel, en daar hebben we ok al olijven bij, dus geen olijven in de salade![]()
. Ik doe er ook nog fijngehakte kappertjes en fijngehakte zwarte olijven door. En ik maak een soort vinaigrette van limoensap en olijfolie en knijp daar nog flink wat knof in uit
![]()