Zojuist avond eten. Kip gewokt met champignons, sugarsnaps, ui en Thai sai. Dit met een chilisaus. Was erg lekker

Moderators: Lizzy, Charlie Angel, eelke
koekje schreef: Gehakt mals maken? Ik heb het wel eens vaker in Italiaanse recepten gezien, maar doe dat zelf ook nooit.Yup, een pond zelfs.... 8) Dan zal dat dus wel de reden zijn geweest, kan ik het volgende keer gewoon achterwege laten want ik moest een sneetje lenen bij de buren, we eten het zelf nooit
Er ging zeker geen gehakt in?![]()
Angelique schreef: Pasta en als toetje had ik een aardbeienpudding in gedachte. Maar het was natuuriljk WEER k*t met peren met die gelatineblaadjes, dus nu heb ik een schaal met slagroom met daar doorheen een pond aardbeien en een zooitje flubbels onopgeloste gelatine.![]()
Maxi's 3-tal schreef:Dat is niet om te lachen![]()
Vooral blijven oefenen Lique.![]()