pearlsofpassion schreef: In de pitten van appels zit toch blauwzuur? Als je die in zijn geheel doorslikt kan dat geen kwaad, maar als je die blendert komt dat dan vrij. Dat lijkt me echt niet gezond, dus ik zou er de pitten wel uithalen...Zelf blender ik ze gewoon mee omdat het supergezond is en ik eet ook rauwe abrikozenpitten en heb deze zelfs in hoge mate gegeten om te testen of ik er ziek van werd (zoals overal op internet is te lezen) en heb er geen enkele last oid van gehad


Google maar eens op B17 of Leatrile

Leatrile (B17) komt voor in heel veel voedingsmiddelen. aardbeien, abrikozenpitten, alfalfa, amandelen, appelpitten, bamboescheuten, bietenloof, boekweit, bonen, bosbessen, bruine rijst, cashewnoten, frambozen, gerst, gierst, gist, hazelnoten, kersenpitten, kikkererwten, krenten, kruisbessen, kweeperen,lijnzaad, linzen, loganbessen, macadamia noten, mung boontjes, pecannoten, perzikpitten, spinazie, tauge, tuinbonen, tuinkers, veenbessen, vlaszaad, walnoten, zoete aardappelen, zwarte bessen.