Parelridder schreef: Ja, absoluut veel fijner dan na snijden, raspen en vervolgens hakken met de keukenmachine (wat ik dan ook nog na deed met de staafmixer, pfff).Wat gemeen dat de pulp bij jou netjes in het bakje zit >:(
Groenten in de opening (hoeft niet gesneden, zolang het maar zonder aandrukken in de opening past), machientje aan en hoppekee, het is al 'gecentrifugeerd'. Links super fijne pulp, als meel zo fijn, rechts een kan met sap. Daarna alles in 1 kom en roeren
Ik heb bij de lading van vanmiddag de enkele kleine plakjes/snippers die niet verpulverd waren er uit gevisd. Dit was op de totaan bijna 6 kilo eindproduct nog gen 2 ons. Ik heb daar de staafmixer op gezet en hoe fijn dat ook werd, absoluut nog niet als met de sapcentrifuge.

Super leuk te horen dat je zo tevreden bent, wat gaat het snél hè?!
En ach, kan mij het schelen waar de pulp zit...
Ik zie die plakjes gewoon als vezels..jammer dan hoor. Ze eten ook wel eens een "plakje" gras :biggrin2:
En dat voor die prijs. Leuk hè?!