Wraps maak ik van kokosvlees. Ik ben nu op kantoor aan het werk/pauzeren dus niet binnen het bereik van kookboek met recept maar ik heb wat gevonden op internet
Om de wrap te maken: vers kokosvlees, water, psyllium vezels en kerrie samen in de blender en dan dun uitsmeren op de sheets van de dehydrator. Drogen een uur of 6 niet te lang want dan zijn ze niet meer flexibel. Doe de dressing op de wrap vul met alles en rollen maar!
Blikjes kokosvlees zijn goed te halen bij de toko. Kerrie of andere kruiden naar smaak toevoegen. Geen kruiden is heel neutraal en ook prima
Zelf even uitzoeken hoeveel vocht en psyllium maar houdt er rekening mee dat psylium iets vertraagd indikt.
"beslag" moet niet te dun zijn maar zeker ook niet te dik! Gewoon dat je het makkelijk kan uitsmeren over de vellen in de droger.
Ze blijven heel lang goed in een bakje in de koelkast dus je kan er zeker in 1x een hele bubs maken
