Adverteren op Barfplaats

Barfplaats, natuurlijk voedingsforum voor honden

 
In 2003 is Barfplaats ontstaan uit de toenemende interesse naar natuurlijke voeding voor honden. Terwijl onderzoek naar natuurlijke voeding al in de jaren dertig is begonnen, heeft de toepassing hiervan sinds de jaren negentig pas echt grote bekendheid gekregen. Als een van de grote voorvechters hiervan wordt de Australische dierenarts Ian Billinghurst gezien, die hieraan de term BARF (Biologically Appropriate Raw Food of Bones And Raw Food) heeft gegeven. Inmiddels wordt BARF ook steeds meer gevoerd aan andere huisdieren zoals katten en fretten en door verdere onderzoek steeds vaker ingezet bij behandeling van ziekten en allergieën.

Sinds haar ontstaan heeft Barfplaats een constante groei meegemaakt, zowel in het aantal bezoekers als in de onderwerpen waarover wordt gediscussieerd. Nog steeds staat natuurlijke voeding voor dieren centraal op het forum, maar ook gerelateerde zaken komen aan de orde zoals natuurlijke geneeswijzen en homeopathische geneesmiddelen.

 

Over onze leden

De bezoekers van Barfplaats zijn op de eerste plaats zeer toegewijde en actieve hondenliefhebbers, maar ook dierenliefhebbers in het algemeen. Naast een gezonde voeding voor hun huisdieren houden zij zich ook bezig met het verzorgen en het actief bezig zijn met hun dieren. Dat blijkt des temeer uit de vele leden die zich professioneel met dieren bezighouden, zoals hondentrimmers, -trainers en -fokkers.

Maandelijks ontvangen wij zo’n 50.000 unieke bezoekers op ons forum. Van onze actieve leden ligt de gemiddelde leeftijd tussen de 25 en 50 jaar. Daarvan is 85% vrouw en 15% man.

 

Adverteren op Barfplaats

Vanaf 2011 geeft Barfplaats u de mogelijkheid te adverteren op ons forum. Naar onze leden toe en uit persoonlijke overweging vinden wij het belangrijk dat onze adverteerders handelen vanuit dezelfde gedachte waar wij voor staan, namelijk een goede welzijn en natuurlijke verzorging van dieren. Op basis daarvan zullen wij naar beste weten beoordelen of u als adverteerder daaraan voldoet en besluiten of wij uw advertentie kunnen plaatsen. Heeft u vragen hierover neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Er zijn twee advertentiemogelijkheden op onze website: een banner advertentie of een sponsor advertentie.

  • Banner advertenties met een formaat van 468 x 60 worden rechtsboven op iedere pagina van het forum getoond. Deze advertenties rouleren samen met vier andere adverteerders.
  • Sponsor advertenties worden eveneens op iedere pagina getoond onderaan de pagina. Sponsor advertenties zijn banners van ieder 180 x 150 groot. Deze advertenties worden niet gerouleerd en worden per vier naast elkaar vertoond.

 

Tarieven

Looptijd Prijs
Banner advertentie (rechtsboven), formaat 468 x 60. Rouleert met 4 andere banners.
1 maand € 18
3 maanden € 45
Sponsor advertentie (midden onder), formaat 180 x 150.
3 maanden € 79
12 maanden € 316
Barfplaats is een particulier initiatief en rekent daarom geen btw. U ontvangt van ons een verklaring van het door u betaald bedrag.

Heeft u hulp nodig bij het ontwerpen van een banner of redigeren van uw teksten, dan vragen wij daarvoor een vast bedrag van € 25 per advertentie.

 

Meer weten?

Heeft u vragen over het bovenstaande of wilt u direct beginnen met adverteren, neem dan contact met ons op via adverteren@barfplaats.nl. Ook wanneer u andere ideeën of suggesties heeft die voor onze leden interessant kunnen zijn, dan staan wij daar altijd voor open.

 

Met vriendelijke groet,

Het Barfplaats Team