Het assortiment aan barfattributen? Oei, even nadenken:
Snijplank, een paar goede vleesmessen, snoeischaar. Beitel en hamer om de bevroren botten van elkaar te tikken. Hakblok heb ik niet meer, dat heb ik in drie stukken gehakt terwijl ik met de bijl een lamskop stond te splijten

in plaats daarvan gebruik ik nu een dik stuk hout. Waar de stukken vanaf vliegen

Vleesmolen voor de botten. Voedseldroger. Diverse "ontdooiketels" voor de 10 kilo paketten. Diverse kleinere ontdooischalen. Voorraad diepvrieszakjes in allerlei maten, zakjessluiter, latex handschoenen, vissenkophandschoenen. Drie vriezers. Weegschaal. Ik geloof dat dat het wel zo'n beetje was
Akeyti schreef:
Hier is het assortiment momenteel:
gevogelteschar, verschillende messen en 'gewone' schaar.
De bijl staat op het verlanglijstje, plus hakblok 
Ik merkte namelijk dat ik tegen een probleem aanliep als ik een heel (gevild en deels schoongemaakt) konijn kocht..
Kreeg hem niet in porties...
Da's toch niet zo moeilijk, met een mes en snoeischaar is dat zo gebeurd.