Foto voor je avatar of handtekening op het Internet zetten

Als je een foto op je PC hebt staan die je wilt gebruiken voor je avatar of handtekening op het forum, dan moet je die eerst ergens op het Internet opslaan. Met het formulier hiernaast kan je een foto van jouw PC opslaan op de website TinyPic zodat je die op het forum kan gebruiken.

Om een foto van jouw PC naar TinyPic te kopieren:

BELANGRIJK

Je moet alle stappen hieronder zorgvuldig lezen en de tijd nemen om ze precies zo uit te voeren zoals het er staat. Als één van de stappen niet goed wordt uitgevoerd dan bestaat de kans dat er hele ernstige dingen gebeuren.

Dus neem de tijd om het zorgvuldig te lezen!

1. Klik op de knop Bladeren.

2. Selecteer de foto die je wilt gebruiken door erop te klikken en klik vervolgens op de knop Openen. We kunnen je niet helpen als je niet weet waar op jouw PC de foto staat, want dat kunnen wij ook niet weten. De meest voorkomende plekken zijn de mappen Bureaublad, Mijn Documenten of Mijn Afbeeldingen.

3. Klik op het pijltje rechts van de tekst Default en selecteer uit de lijst Website/Email (320×240).

4. Klik op Upload Now!

Als het gelukt is dan verschijnt het bericht Success! Daaronder zie je de tekst Boards: met daaronder een vakje met tekst.

5. Kopieer de tekst uit het vakje en plak die op het forum in je profiel als avatar of als handtekening. Als het niet lukt dan kun je de tekst ook plakken in een bericht op het forum zodat wij kunnen zien wat er mis mee is.

Geplaatst in Forum Hulp