Hier kun je al je vragen, problemen en stellingen kwijt met betrekking tot het zelf samenstellen voeding.

Moderator: Lizzy

Gebruikersavatar
Door sylvia
#271703
Swinny schreef: Zomaar een vraag, indirect over voer.

Wie is Ignit Bekken? De naam van Mogens e.a. ken ik, maar is deze persoon ook een "specialist"?

Nee hoor, ze is geen specialist, ze heeft gewoon het boek van Mogens vertaald that's it
Door EvaFrerichs
#271705
Laura2004 schreef: Is zij niet van barf-natuurlijk?
Ja, dat klopt. O.a. daar kwam ik haar tegen (niet heel vriendelijk moet ik zeggen, toen ik een vraag stelde). Maar als je op haar 'googled', staat ze overal. Ik dacht dat het misschien iemand was die er net zo veel verstand van had als sommigen hier en dus iemand waar je ook wat van kon aannemen. Vandaar mijn vraag.
Door Laura2004
#271713
Swinny schreef: Ja, dat klopt. O.a. daar kwam ik haar tegen (niet heel vriendelijk moet ik zeggen, toen ik een vraag stelde). Maar als je op haar 'googled', staat ze overal. Ik dacht dat het misschien iemand was die er net zo veel verstand van had als sommigen hier en dus iemand waar je ook wat van kon aannemen. Vandaar mijn vraag.
Ik denk dat ze niet echt een expert is want ik zag dat ze iemand aanraadde om gekookte doperwten aan haar/ zijn hond te geven.
Door Lizzy
#271784
Ignit Bekken heeft inderdaad het boek van Mogens Eliasen vertaald en is verder moderator van Barf Natuurlijk. Ik denk dat je het beste op Barf Natuurlijk kunt vragen of zij zich aan je voor wil stellen en uit wil leggen wie zij is en wat ze doet. Verder niet vervelend bedoeld, maar Barfplaats is niet bedoeld om een oordeel te vellen over andere mensen/andere fora. Daarom gaat hier een slotje op.
 Terug naar “Vragen, Problemen en Discussie BARF”

Barfplaats wordt gesponsord door