Hier kun je artikelen/informatie over medische zaken posten en vinden, dat als naslagwerk kan dienen voor de forumleden. Dit is GEEN vragen of discussie-categorie.

Moderator: Charlie Angel

Gebruikersavatar
Door zeeeend
#2099546
Hoe vertaal je dit naar al die gezonde kost die je de hond voert  :-\ zoals kip,geit,rund enz.Wandelende antibioticafabriekenLijkt me dat er vooral in orgaan veel achterblijft.(lever ,nieren enz
Gebruikersavatar
Door Aquillo
#2123994
Tja dat is het zelfde als de gezonde kost voor de mens. Dat wat de mens eet, eet zijn/haar viervoeter ook. Of je moet uitsluitend biologisch voeren..het is maar wat je wilt of kunt.  ;) Ook van Nederlands wild wordt gezegd dat die door de mileuvervuillig hoge concentraties lood en cadmium kunnen bevatten. Het enige wat je dus zelf kunt doen.. is... leren beter om te gaan met het mileu en het vervuilende element in ons handelen trachten te vermijden, voor zo ver dat nu nog kan. ;) Geld dus ook voor de keuze van vervoer dat je maakt als je op pad gaat.
Gebruikersavatar
Door nova
#2881426
Aquillo schreef: Tja dat is het zelfde als de gezonde kost voor de mens. Dat wat de mens eet, eet zijn/haar viervoeter ook. Of je moet uitsluitend biologisch voeren..het is maar wat je wilt of kunt. ;) Ook van Nederlands wild wordt gezegd dat die door de mileuvervuillig hoge concentraties lood en cadmium kunnen bevatten. Het enige wat je dus zelf kunt doen.. is... leren beter om te gaan met het mileu en het vervuilende element in ons handelen trachten te vermijden, voor zo ver dat nu nog kan. ;) Geld dus ook voor de keuze van vervoer dat je maakt als je op pad gaat.

dat zou zo maar eens helemaal waar kunnen zijn.
Gras wat gemaaid wordt langs bermen van autowegen, moet worden vernietigd, en mag niet gebruikt worden als veevoer. Het is te zwaar vervuild door neerslag uit uitlaatgassen
 Terug naar “Bibliotheek Medisch”

Barfplaats wordt gesponsord door