Dan hoef ik niet moeilijk te doen met halfbevroren stukken pens in stukken hakken en weer opnieuw invriezen enzo

Moderator: Lizzy
Marion schreef: Ik heb stukken diepgevroren pens van 1 kilo. Ik gebruik per pensdag 1/2 kilo, woensdag en op zaterdag. Nu is mijn vraag; als ik op woensdag alles ontdooi kan ik dan de halve ontdooide kilo in de koelkast tot zaterdag bewaren?Verse pens is anderhalve dag houdbaar zei de slager van het slachthuis. Zelf sneed ik, toen ik bevroren pens gebruikte, als het een beetje ontdooit was, de helft er altijd af en gooide de andere helft weer in de vriezer.
Dan hoef ik niet moeilijk te doen met halfbevroren stukken pens in stukken hakken en weer opnieuw invriezen enzo
Marion schreef: Ik heb stukken diepgevroren pens van 1 kilo. Ik gebruik per pensdag 1/2 kilo, woensdag en op zaterdag. Nu is mijn vraag; als ik op woensdag alles ontdooi kan ik dan de halve ontdooide kilo in de koelkast tot zaterdag bewaren?Hier liggen ze regelmatig een dag of 3 á 4 naast de vriezer, die zijn dan wel vers, die dag geslacht, maar met deze temperaturen buiten liggen ze gewoon in een uitstaande vriezer in de schuur. Ze gaan wel steeds lekkerder ruiken, maar er gebeurd verder weinig mee.
Dan hoef ik niet moeilijk te doen met halfbevroren stukken pens in stukken hakken en weer opnieuw invriezen enzo
Angelique schreef: Hier liggen ze regelmatig een dag of 3 á 4 naast de vriezer, die zijn dan wel vers, die dag geslacht, maar met deze temperaturen buiten liggen ze gewoon in een uitstaande vriezer in de schuur. Ze gaan wel steeds lekkerder ruiken, maar er gebeurd verder weinig mee.lekkerder ruiken zegt ze....
tieneke schreef: Ja hoe komt ze eropsmaken en geuren verschillen.....![]()
![]()
gonny schreef: smaken en geuren verschillen.....Gadver,de stan alleen al van die verse pens![]()
jack schreef: Ik weet uit ervaring dat de pensen bij Angelique erg lekker ruiken. Ik vroeg me al af hoe ze dat voor elkaar kreeg.
jack schreef: Ik weet uit ervaring dat de pensen bij Angelique erg lekker ruiken. Ik vroeg me al af hoe ze dat voor elkaar kreeg.
Lil schreef: Ik snijd de pens voordat ik hem invries altijd al in porties, dan kan ik per keer uitpakken en hoef ik het dus niet opnieuw in te vriezen of bevroren te hakken.ik koop ze bevroren
Mijn slager zegt ook dat het iets langer dan een dag buiten de vriezer houdbaar is.