Hier kun je al je vragen, problemen, informatie kwijt over vaccinaties, parasieten en wormen

Moderator: Lizzy

Door Jantina
#1954129
... naar het Woud. Ze zou volgens het schema van de fokker nu toe zijn een een nieuw pilletje Drontal, maar ik heb het er niet zo op.
Bas ontworm ik ook niet preventief, dus van meneer en mevrouw zit er een vies zakje bij de post  :D.
Ik ben erg benieuwd naar de uitslag en dan vooral naar de volgende stap. Als de besmetting groot is wil ik graag gericht chemisch behandelen, dus dan op hoop van zegen dat de dierenarts daar aan mee werkt. Als het een lichte, onschuldige besmetting is ga ik op zoek naar een natuurlijk alternatief...
Door Martine-Tom
#1954140
Ik vraag me even af hoe dat werkt?
Ik lees het wel vaker en zou het ook wel eens willen doen, hoe doe je dat, gewoon in een zakje en opsturen?
Door Jantina
#1954185
Je vraagt via internet het pakket aan en dan moet je een vragenlijst invullen per hond en dan zit er een speciaal zakje bij waar je het in op moet sturen. De uitslag komt heel snel per mail met een advies erin.
Wil geen reclame maken maar hier kan je meer vinden. http://www.wormbestrijding.nl/ Ik vind het goedkoper dan bij de dierenarts en erg makkelijk, je hoeft er de deur niet voor uit.
Door Martine-Tom
#1954189
Ziet er goed uit, ga ik ook eens doen!
Ontwormen doe ik liever niet als het niet nodig is, mijn dierenarts is nogal van de verkoop dus die zal er niet echt aan meewerken denk ik. Goed idee!!
Door orinake
#1954348
ik ontworm enkel als het nodig is...
De oudjes zijn hier maar 1 keer preventief ontwormd en dat was door de problemen met Jelcka toen ze dachten dat het om een worm zou kunnen gaan (kon theoretisch niet aangezien ze niet uit BE geweest was).
Dat was met Panacur gelukkig zijn de mijne veelvraten en kan ik ze dus belonen met pillen ipv snoepkes voor hun zit/af wat dan ook ;)
 Terug naar “Vaccinatie/Parasieten/Wormen”

Barfplaats wordt gesponsord door