Hier kun je al je vragen, problemen en stellingen kwijt met betrekking tot het zelf samenstellen voeding.

Moderator: Lizzy

Door casangio
#190646
Ik geef mijn honden bijna dagelijks knoflookolie extract capsules van de Etos vroeger was het 320 mg en nu zie ik tot mijn schrik dat ze d'r al 640 mg van hebben gemaakt.

Wie weet hoeveel knoflook een hond je per dag kunt geven
Door Lizzy
#190674
Nee, helaas weet ik daar het antwoord niet op.... Het schijnt ook wel te zijn dat iedere hond anders op knoflook reageert. Wat is de mensendosering die op de verpakking staat?
Gebruikersavatar
Door Nitus
#190690
CaSanGio schreef: Ik geef mijn honden bijna dagelijks knoflookolie extract capsules van de Etos vroeger was het 320 mg en nu zie ik tot mijn schrik dat ze d'r al 640 mg van hebben gemaakt.

Wie weet hoeveel knoflook een hond je per dag kunt geven
Geef die tabletten anders voortaan om de dag? De dosering voor knoflook weet ik ook niet, maar kijk anders wat er voor mensen word voorgeschreven (zoals Lizzy al zei) en pas dat aan aan het gewicht van je hond.
Door evelyn02
#190932
Er zijn aanwijzingen dat sommige honden gevoelig zijn voor knoflook en een bepaalde vorm van bloedarmoede (haemolytische anemie) kunnen ontwikkelen.
Zelf ben ik daarom gestopt met het geven van knoflook
Door casangio
#193710
JaDi74 schreef: Waarom geef je geen verse knoflook?

Jacqueline
Omdat ze dit in verse vorm niet eten ook niet door het vlees, hetruikt en smaakt te sterk. Met een capsule merken ze het niet. ;) ;)
Laatst gewijzigd door casangio op ma 25 okt 2004, 10:43, 1 keer totaal gewijzigd.
 Terug naar “Vragen, Problemen en Discussie BARF”

Barfplaats wordt gesponsord door