Hier kun je al je vragen, problemen en stellingen kwijt met betrekking tot het zelf samenstellen voeding.

Moderator: Lizzy

Door danja
#165223
Hallo, even een vraagje. Bij sommige koekjes recepten lees ik dat je er vlees door kunt doen, maar dit moet toch rauw en als je het in de oven doet dan wordt het toch gebakken. Of maak dat niet zoveel uit.

Groetjes Anneke ???
Gebruikersavatar
Door Nitus
#165285
danja schreef: Hallo, even een vraagje. Bij sommige koekjes recepten lees ik dat je er vlees door kunt doen, maar dit moet toch rauw en als je het in de oven doet dan wordt het toch gebakken. Of maak dat niet zoveel uit.

Groetjes Anneke ???
Hoi Anneke, normaal gesproken voeren wij onze honden idd het liefste rauw, maar we hebben het hier dus over koekjes die je als beloning kunt geven, niet een complete complete maaltijd, maar een extraatje. En dan geeft het niet dat er iets minder voedingswaarde inzit ;).
Door danja
#165301
zoiets dacht ik al. Ik heb alle(bijna) recepten van het forum geplukt, maar ja het is zondag en ik mis dus een paar ingredienten voor de koekjes te maken. Van de week ga ik maken. En mijn zuster(van Terra de Rottweiler ook op het forum) en ik gaan volgende week even naar slagers toe om te kijken wat we kunnen krijgen bij ons in de buurt(Grootebroek NH). Van de week was ik al bij een slager en die keek of ik van een andere planeet kwam, toen ik vroeg of hij kippennekken had. Dit mocht hij niet verkopen zei hij. Het is overigens een kwal van een vent dus daar kom ik niet meer. Heb bij die slager ook nog nooit wat gekocht. ::) Hopelijk vinden we een slager die ons wel de ingredienten wilt geven waar je om vraagt. En voor kippennekken etc. kunnen we bij Vlees DuBeau terecht.


Groetjes Anneke ;)
 Terug naar “Vragen, Problemen en Discussie BARF”

Barfplaats wordt gesponsord door