Hier kun je al je vragen, problemen, informatie kwijt over vaccinaties, parasieten en wormen

Moderator: Lizzy

Door Alexandra
#1347096
Omdat ik zelf mijn hond liever niet onnodig belast met chemische gifstoffen heb ik een andere manier gevonden waar ik heel tevreden over ben. Misschien ook iets voor anderen.  Hier een stukje van de website waar ik het over heb( www.wormbestrijding.nl ):

Veterinair Parasitologisch Laboratorium 'Het Woud' is het enige diergeneeskundig laboratorium in Nederland dat zich volledig gespecialiseerd heeft op de diagnostiek en de bestrijding van maagdarmwormen. Hun belangrijkste activiteit is het geven van wormbestrijdingsadviezen gebaseerd op worm-ei-tellingen in de mest/ontlasting van uw dier(en). Zij richten zich op paarden, schapen, katten en honden omdat juist bij deze diersoorten de meeste problemen met parasieten voorkomen.
Het laboratorium wordt geleid door dierenarts-parasitoloog Wicher Holland, één van de zeer weinig geregistreerde parasitologen in Nederland. Door grote parasitologische kennis en ervaring zijn zij in staat om wormbestrijdingsprogramma's te ontwikkelen specifiek voor dier(en) in de omstandigheden waaronder zij gehouden worden! Door gebruik te maken van hun diensten kunt u het volgende bereiken:

    * besparing op wormbestrijdingsmiddelen
    * dieren en hun omgeving worden minder belast met chemische middelen
    * de ontwikkeling van wormresistentie wordt vertraagd
    * vroegtijdige opsporing van wormresistentie
    * de voldoening dat u de dieren alleen behandelt als echt nodig is

Barfplaats wordt gesponsord door