Hier kun je artikelen/informatie over BARF en/of versvlees posten en vinden, dat als naslagwerk kan dienen voor de forumleden. Dit is GEEN vragen of discussie-categorie!

Moderator: Charlie Angel

#1295469
Brokken zou je sowieso niet moeten voeren, maar het oude vertrouwde verhaaltje dat brokken persee niet gemengd mogen worden met rauw vlees lijkt sinds 2006 behoorlijk achterhaalt. En het "er moet 8 uur tussen blijven zitten, tussen brokken en vlees" is ook niet meer 'van toepassing'. Dat lees je de nieuwere inzichten. Toch blijven veel mensen vast houden aan deze theorie (of weten niet dat de theorie inmiddels verouderd is). Vandaar dit topic. In deze topics meer over het wel of niet tegelijkertijd voeren van brokken met rauw vlees:

http://www.barfplaats.nl/forum/index.ph ... 841.0.html

en

http://www.barfplaats.nl/forum/index.ph ... #msg762466

en de uitkomst van deze discussie's is vrij simpel: rauw vlees mengen met brok kan prima (hoewel nogmaals, beter voer je gewoon geen brokken) tenzij je hond er niet goed op reageert. Vlleesbotten mengen met brokken ontraad ik nog steeds (omdat in de praktijk ook blijkt dat veel honden moeite hebben met het verteren van het bot wanneer ze in dezelfde maaltijd ook brok hebben gegeten en met vleesbot neem je nou eenmaal liever geen risico). 8 uur tussen rauw vlees en brok is achterhaalt en nergens voor nodig.

Barfplaats wordt gesponsord door