Hier kun je al je vragen, problemen, informatie kwijt over vaccinaties, parasieten en wormen

Moderator: Lizzy

Door Ianthe
#932258
Ik denk er al lang over om knoflook te vinden en hier op BP zie ik dat veel mensen 2 tot 3 keer per week een 1/2 teentje knoflook geven. Maar ik vraag me af of dat niet veel te veel is voor de kleintjes hier, en ik vraag me af of het de juiste hoeveelheid voor Attis is. Hoeveel knoflook zouden die mogen krijgen? Scence is 3 kg, Xena is 5 1/2 kg en Attis is 24 kg.
Door tiny
#932455
Tja, ik kijk niet zo nauw. Ik verwerk knoflook in de zelfgedroogde beloningen en in de gft-mix, verder eigenlijk niet. Teveel knoflook is ook weer niet goed. ;)
Door 202Spots
#933182
Ianthe schreef: Ik denk er al lang over om knoflook te vinden en hier op BP zie ik dat veel mensen 2 tot 3 keer per week een 1/2 teentje knoflook geven. Maar ik vraag me af of dat niet veel te veel is voor de kleintjes hier, en ik vraag me af of het de juiste hoeveelheid voor Attis is. Hoeveel knoflook zouden die mogen krijgen? Scence is 3 kg, Xena is 5 1/2 kg en Attis is 24 kg.
Fresh crushed garlic (no more than 1/2 to 1 small clove per 20 lbs of body weight daily)

Dit is dan elke dag...

Ik zou Scence en Xena 1/2 teentje per week geven(of 2 x per week 'n 1/4) en Attis zou 2-3 x per week 'n hele teen kunnen hebben of elke dag 'n halve.
Ik doe de knoflook altijd door de groentemix voor 4-6 weken en gebruik 'n hele knoflook met 8-12 ? teentjes, ik gok dan gewoon op 'n 1/2 teen per dag per hond?
Het komt er niet zo heel precies op aan hoor ;)
 Terug naar “Vaccinatie/Parasieten/Wormen”

Barfplaats wordt gesponsord door