
Bijv als ik 's morgens beneden kom en er 13 blije, jankende, smachtende hondjes staan en ik erachter kom dat het vlees nog half bevroren is.....

Dan gooi ik er maar weer wat gekookt water overheen zodat je een soort gemalen groenteprut krijgt maar dan van vlees...


Maar ja, aangezien de honden zelfs dit nog 10x liever eten dan brokken blijf ik toch maar weer vlees ontdooien..in de hoop het de volgende keer wel precies goed aan te treffen....
Hoe doen jullie dat toch ?
Het is hier of nog half bevroren of half lauw omdat ik de kachel ermaar bij heb aangezet en het dus achteraf toch iets koeler kon zijn....
We willen met de zomer op komst een grote koelkast aanschaffen speciaal voor de honden, maar ik zie er nu al tegen op...Hoe krijg ik dertien pakken vlees op de juiste temperatuur ??
Ik ben ook zo bang voor een maagtorsie na zo'n koude kilo vlees op een nuchtere maag.....
help
een van brokken dromende vrouw..