Hier kun je al je vragen, problemen en stellingen kwijt met betrekking tot het zelf samenstellen voeding.

Moderator: Lizzy

Door Juul
#892585
Hoi, even een vraagje over het bewaren. Hebben jullie het barf vlees in dezelfde vriezer zitten als je eigen vlees? (i.v.m. stinken van pens enzo?

Groetjes
Door danielle1980
#892591
ow ja wij wel...
hmm heb veel vriezers maar barf gooien we meestal in 1 aparte vriezer moet ik eerlijk zeggen,... :P
Door *Natasja*
#892592
Wij hebben een aparte vriezer voor het vlees voor de honden. Alleen de laatste tijd zit die regelmatig zo vol, dat er wat vlees in onze eigen vriezer gepropt moet worden. Ik stop daar dan alleen dingen als kippevleugels e.d. in, die niet stinken  ;)
Gebruikersavatar
Door Sanyo
#892594
Ik heb in de vriezer zowel spullen van me zelf liggen als Barf spullen.
Als pens luchtdicht verpakt zit in plastik zakjes, ruik ik er niets van.
Het meeste Barfspul verpak ik in wat dikkere diepvrieszakken van de Lidl, die ik met een seal-apparaat dicht seal.
Dat is dan geheel lekvrij en geurloos!
Door Tanna
#892595
Wij hebben geen vlees voor onszelf in de vriezer, omdat we geen vlees eten. Maar de pens ligt gewoon naast het brood en dergelijke.
Door dorinekok
#892613
ja hoor, ik knikker alles door elkaar.
Door Chubby
#892615
Wij hebben een separate vriezer voor de honden- en kattenvoeding, maar als deze vol zit dan gebruik ik gerust een lade van "onze" vriezer..

Daarnaast zal er wrs. binnenkort wat bij mijn schoonmoeder in de vriezer gedeponeerd worden (grote bestelling gedaan), die vindt dat geen probleem gelukkig..
Door laura86
#892618
Ik heb ook een aparte vriezer voor de hond, maar als ik wat veel heb maakt het mij niet uit dat er pens naast mijn eigen bevroren spul licht. Als het diepgevroren is en in een zakje zit ruik ik het toch niet.
Door Nynke
#892624
Ik heb een aparte vriezer voor de honden, maar er zit ook veel voor de honden in onze eigen vriezer. Alleen pens doe ik niet in onze eigen vriezer.
Gebruikersavatar
Door EdwinK
#892625
Heb nu een kleine vriezer voor me zelf en een grote voor Brenda. En nog een koel/vriescombo voor ons beide ;)
Gebruikersavatar
Door Dian
#892626
Rakker heeft een eigen vriezer (hoezo luxe die hondjes) en voor ons samen heb ik 3 lades (1 voor mezelf en 2 voor Rakker) :P
Door Anthraciet
#892670
Wij hebben ook een aparte vrieskist voor de honden en 2 voor ons :-[
Maar als we net een grote bestelling binnen hebben, leggen we het gerust bij onze spullen in de vriezer hoor, daar merk je niets van.
Door Laura2004
#892676
Ik eet zelf geen vlees, maar ik bewaar het orgaanvlees, aangezien dat meestal kleinere hoeveelheden zijn in onze vriezer, meestal omdat ik na het inpakken van dertig kilo vlees (en het naar beneden brengen naar de vriezer in de kelder, aangezien ik in een flat woon) te lui ben om het orgaanvlees ook naar beneden te brengen en ik vind het ook overzichtelijker zo. Het zit verpakt, dus ook pens zou ik wel bij ons in de vriezer doen als het allemaal maar goed verpakt zit, het vlees van de honden, maar ook ons eten in de diepvries. Als ik het maar niet hoef op te eten ;)
Door Chaos
#892681
Het gaat bij ons niet anders als bij de meesten zie ik.
De honden hebben een vrieskist, en wij een 3 laden blokje. Die laatste zit echter ook regelmatig vol met vlees voor de honden  ;D ;D ;D
Ik zorg ervoor dat er geen lekkend orgaanvlees ligt te bevriezen naast mijn brood, maar verder maakt het me niets uit. Je ruikt er niets van, als het bevroren is.
 Terug naar “Vragen, Problemen en Discussie BARF”

Barfplaats wordt gesponsord door