Hier kun je al je vragen, problemen en stellingen kwijt met betrekking tot het zelf samenstellen voeding.

Moderator: Lizzy

Door Juul
#891984
Hoi,

Nou die kippennekjes gaan super goed. Worden ook mooi verteerd. Dus ik wil wat meer barf gaan geven, voorlopig nog in combinatie met cb. Kan ik nu beter af en toe 1 cb maaltijd vervangen door watr barfdingetjes, of beter een hele dag barf? En het beste dan botten met vlees want orgaan zit er al veel in cb, toch?

Groetjes
Door Boefke
#892031
Ik zou zelf idd om en om barf en kvv voeren. Je kunt het beste kiezen voor barfproducten die niet al in de cb zitten, zoals je ook al aangeeft. Dus idd niet (veel) orgaan, en vleessoorten liefst wat niet in de cb zit. Botten eerst beginnersbotten, dus nekken, vleugels, karkas, poten (van klein gevogelte) en zo verder.
Door 202Spots
#892100
jalukrifa schreef: Nou die kippennekjes gaan super goed. Worden ook mooi verteerd. Dus ik wil wat meer barf gaan geven, voorlopig nog in combinatie met cb. Kan ik nu beter af en toe 1 cb maaltijd vervangen door watr barfdingetjes, of beter een hele dag barf? En het beste dan botten met vlees want orgaan zit er al veel in cb, toch?
Je kan doen wat je zelf het makkelijkste vind... ;)
b.v half cb en dat aanvullen met wat barfonderdelen, of 1 maaltijd helemaal barf en de andere maaltijd de cb.
of 1 dag barf en dan 1-2 dagen alleen cb, of 2 dagen barf en dan 1 dag cb,of elke combinatie die je wil. ;)
Door Juul
#892185
Gewoon lekker afwisselen dus en wat verschillende dingetjes uit gaan proberen. Dat klinkt nog niet al te moeilijk.  :D En er is er i.i.g. 1 die er al heel erg blij mee is. (en ik ;) dus ook)

Weten jullie ook of er al veel groenten in cb zit, wil ik ook graag gaan proberen.

Oh, wat kan ik gebruiken voor omega 3 vetzuren, als we strakjes meer barf gaan voeren. Omdat ie misschien allergisch is voor vis wil ik daar liever nog even mee wachten. Walnoten kan, las ik, maar hoeveel?

Afbeelding
 Terug naar “Vragen, Problemen en Discussie BARF”

Barfplaats wordt gesponsord door