Hier kun je al je vragen, problemen en stellingen kwijt met betrekking tot het zelf samenstellen voeding.

Moderator: Lizzy

Gebruikersavatar
Door *Monique
#819432
Kay heeft een hele poos geen zalmkoppen willen eten. In het begin wel. Ik heb dit een poosje uit haar menu geschrapt. Nu krijgt ze sinds een maand of 3 weer zalmkoppen, en eet het lekker op. Maar wat me nu al eens vaker is opgevallen (vanavond ook weer), dat ze hem na een uurtje of zo weer helemaal eruit werkt.
Nu staat ze het weer op te eten. Zou het dan toch te zwaar voor haar zijn, of te vet??
Bij makreel, haring, en andere vissorten heeft ze er geen last van ???
Moet dus onder vragen en problemen staan...sorry...en hellup!!
Door bas rouge
#819481
Zou best kunnen hoor. Rein en Bolke gooien te veel vette vis er ook weer uit. Een beetje sardientjes kunnen ze goed aan maar een grote portie sardines of makreel, dat komt er geheid weer uit. Met zalmkoppen heb ik dat niet meegemaakt, overigens.
Blijft de kop er de tweede keer wel in?
Gebruikersavatar
Door *Monique
#819589
bas rouge schreef: Zou best kunnen hoor. Rein en Bolke gooien te veel vette vis er ook weer uit. Een beetje sardientjes kunnen ze goed aan maar een grote portie sardines of makreel, dat komt er geheid weer uit. Met zalmkoppen heb ik dat niet meegemaakt, overigens.
Blijft de kop er de tweede keer wel in?
ze heeft niet alles weer opgegeten (heeft Didge zich aan tegoed gedaan), maar dat wat ze weer heeft opgegeten, bleef er wel in :-\
Door Ronja
#819710
Iets minder geven of in twee keer? Zelf doet ze het ook in twee keer, maar dat is, vind ik, niet altijd zo fijn..... >:( >:( Visbraaksel op het vloerkleed is mijn schrik! Nog nooit meegemaakt, gelukkig.
Gebruikersavatar
Door *Monique
#819973
Ronja schreef: Iets minder geven of in twee keer? Zelf doet ze het ook in twee keer, maar dat is, vind ik, niet altijd zo fijn..... >:( >:( Visbraaksel op het vloerkleed is mijn schrik! Nog nooit meegemaakt, gelukkig.
ga ik proberen. Bedankt voor de tip ;)
Door K&D
#820067
Hier komt veel vis er ook net zo hard weer uit, óf ze hebben diarree ervan. Ze krijgen nu alleen nog een kleine portie. Dan gaat het wel goed.
 Terug naar “Vragen, Problemen en Discussie BARF”

Barfplaats wordt gesponsord door