Hier kun je al je vragen, problemen en stellingen kwijt met betrekking tot het zelf samenstellen voeding.

Moderator: Lizzy

Gebruikersavatar
Door *Monique
#807700
Ik heb bij de visboer hele zalmruggen meegekregen :)
Mag Bantu dit straks ook al hebben (begreep dat ze ook al vrij snel op een zalmkop mogen knagen). Was trouwens erg zacht bot. Ik kon ze zo doorbreken om makkelijker(er) in te vriezen.
Door dorinekok
#807728
Als je twijfelt kan je het natuurlijk zo wie zo vermalen.
trouwens in dat e-boek van Mogens Eliassen staat ook een uitgebreid stuk over het voeren van een pup.
Ik denk persoonlijk dat ik niet zou willen riskeren dat een pup zich in een graat verslikt. Of zit er in dat rugstuk geen graat?
Trouwens, je hebt nog even hoor: donderdag komt ze toch pas?
Door Linneke
#807738
Ik denk dat zalmrug prima kan voor een pup. Ik heb er toevallig ook 2 gehaald vandaag op de markt...voor het eerst uitproberen.
Gebruikersavatar
Door *Monique
#807741
Linneke schreef: Ik denk dat zalmrug prima kan voor een pup. Ik heb er toevallig ook 2 gehaald vandaag op de markt...voor het eerst uitproberen.
en waar ben jij dan geweest....??? ik heb alles meegenomen wat er nog lag...hihi ;)
Door Deesje
#807742
ik ga ook zalmkop/rug voeren.. heb ze nog niet in huis (en moeten toch ook eerst 3 weken in de vriezer ??) maar na start met kip en kopvlees en sardientjes ga k ook aan de zalm.. als ie kipkarkas mooi weg krijgt lijkt graat me niet zo'n probleem toch?
Door Linneke
#807747
Haha :... vandaar dat er nog maar 2 waren en een kop  ;)(maar die eet sen niet). Ik was bij het meest rechter viskraampje geweest (weet de naam niet).
Ik was er om 4 uur even heen gegaan, ook de poelier heeft er erg goedkoop kipbot(stukjes karkas met wat vlees) voor 50 ct p.kg.
 Terug naar “Vragen, Problemen en Discussie BARF”

Barfplaats wordt gesponsord door