ik heb twee katten, Jules en Cleo, van 15 maanden. Ze zitten al een hele tijd op een mengeling van brokken en kvv. Regelmatig krijgen ze een stuk rauw vlees (duif, kip, vis, hart,..) om te zien wat ze lusten, en het meeste gaat toch goed binnen

Omdat één van mijn huisgenootjes vegetarisch is, krijgen ze alleen maar orgaan of duif of zo, op momenten dat zij niet thuis is, dus volledig overschakelen op BARF is voorlopig nog niet mogelijk.
Toch wou ik mij al eens bezig houden met het opstellen van een weekmenu, dus gisterenavond ben ik naar de winkel gegaan en heb een hele hoop vlees gekocht om in te vriezen: duif, kip, konijn, sardientjes (hele, niet in blik), rundshart, kippenmaagjes en kippenlever, soepvlees en gehakt. Maar nu had ik toch nog een paar vraagjes in verband met de percentages.
Dat konijn dat ik gekocht heb (het stond in reclame

Hoe krijgen jullie het voor elkaar dat elke kat zijn eigen portie opeet? Ik had ooit eens alle restjes in de frigo te samen gegeven, en de één had overal de duif en het rundshart uit geplukt, en de ander overal de mosselen en de vis..
groetjes
An