Hier kun je al je vragen, problemen en stellingen kwijt met betrekking tot het zelf samenstellen voeding.

Moderator: Lizzy

Door jantjehermien
#791286
Ben vanmorgen met mn Newfoundlander naar de dierenarts geweest.Ik vond haar de laatste tijd al wat slecht eten.Geen zin meer in het betere kauwwerk zeg maar.Voelde vanmorgen met het kammen 2 dikke bulten bij de achterpoten.Ben nu helemaal kapot van verdriet.Ze heeft dr lympheklieren allemaal zo dik en heeft last van hartfalen.Om haar de resterende tijd nog iets lekkers te geven wat moet ik doen?Weet op het moment zelf niks meer te bedenken.ik ben eerlijk gezegd radeloos. :'( :'(
Door Mevroi Kruim
#791297
Ach jee  :'( :'( wat een ongelofelijk rotbericht zo koud op je dak!
Hoe oud is ze? Is het idd kanker?

Ik heb geen verstand van kvv maar je zou eens een paar merken kunnen proberen, kijken wat ze lekker vindt.

Heel erg veel sterkte joh  :bigarmhug: :bigarmhug:
Door jantjehermien
#791306
Ze is nog maar 5 jaar.De dierenarts kon nog wel een biopt nemen maar waarschijnlijk haalt ze de uitslag niet eens.Ik weet ook niet wat ik doen moet.Alle lympheklieren zijn in een korte tijd enorm dik geworden.Ze word in een rap tempo magerder het eten wat normaal geen problemen gaf is nu een drama.Ze wil bijna niets meer.Is erg sloom en dr vacht is dof dr ogen komt prut uit.En nu blijkt ze ook nog hartfalen te hebben zo erg dat ze niet onder narcose kan.Al met al zag het er volgens haar zeer slecht uit.
Door conleeuw
#791335
oh jee, wat een rot bericht zeg, en nog zo jong, ik zou denken enige kvv wat zij lust gewoon geven, als ze maar eet, en mischien vaak kleine beetjes voeren. STerkte ermee :-* :-*
Gebruikersavatar
Door *Marga*
#791339
wat een rot bericht. :(

Heeft zij al eens eerder KVV gehad?

Ze vonden hier alle KVV's lekker dus ik kan je geen advies geven.

Gewoon wat zij lekker vind

sterkte ermee
Door coby.p
#791379
jeetje, krijg het hier letterlijk koud van
5 jaar, zo jong nog

slecht eten is nooit een goed teken, bij zoiets
ik zou, idd, uitproberen, wat ze wel lekker vind, en dat gewoon geven
wat voor kvv, vindt ze lekker?
misschien een bouilonnetje eroverheen?
zeg maar wat hoor
zou in jouw geval ook radeloos zijn

hoe is het verder met haar?
heeft ze pijn, is ze lusteloos?
hoe gaan de wandelingen?

kan je alleen maar veel sterkte wensen
voor jou, en je meisje een dikke :bigarmhug:
Door jantjehermien
#791403
De laatste weken ging ze steeds iets slechter eten,maar goed ik kreeg dr nog wel wat in.Ze begon ook wat  dunner te worden.Met het wandelen ging het nog wel goed,maar vorige week naar het hondenstrand waar ze normaal als een gek in het water plonste,bleef ze aan de kant zitten.Met de andere 2 heb ik een rondje gelopen en dacht ze komt wel achter ons aan ,maar nee ze bleef gewoon op het strandje zitten.Dat vond ik toen wel gek.Ik heb niet het idee dat ze pijn heeft maar ja het is een harde.Ze is wel lusteloos.Visite word niet meer begroet en ze is slomer met alles. :'( :'( :'(
Door cylke
#791413
:'( :'( :'( :'(
Zo jong nog  :'( :'( :'(

Maak het haar maar gemakkelijk, verwennen maar...

Vind dit echt een triest nieuws, daar ben ik heel bang van "stel dat ik dit ook tegenkom..."

Heel veel sterkte, en geef haar een dikke knuffel!!
Door Dinah
#791435
hoe erg...  :'( Ik leef echt met je mee! Verder zou ik ze ook geven wat ze graag lust. Een rauw eitje (wel met iets obstiperend erbij, anders lijkt het me ook niet fijn voor haar), en ev. een blikje tonijn of zalm? Ik zou niet echt kijken op wat je geeft, als ze het maar zalig lekker vindt.

Dikke  :bigarmhug:, zowel voor jou, als voor haar.
Door Mevroi Kruim
#791464
Ach jee ..... wat verdrietig  :'(

Ik zou denk ik wel nagaan of ze pijn heeft. Vraag aan je da pijnstillers en kijk of ze opkikkert na gebruik, dan weet je dat iig. Ik heb een hond gehad met ernstig HD waar ik afgezien van moeilijk opstaan en slecht lopen niet zo veel aan merkte. Totdat ik pijnstillers ging geven, hij knapte echt ongelofelijk op. Op 3x de maximale dagdosis was hij vrijwel weer de oude. Dat was voor mij toen de reden om afscheid van hem te nemen, zoveel pijn vond ik ook met pijnstillers geen kwaliteit van leven meer.
Door Chi-Girl
#791465
Wat een vreselijk rot nieuws  :'(
Ik zou carnibest geven als ze gewend is om te barfen, dat is ook echt lekker bloederig en zo. En idd lekker happen zoals vis. Heel veel sterkte ermee!
Door jantjehermien
#791477
Ben net bij de dierenarts geweest en heb prednison meegekregen.Toch heb ik het idee dat ze geen pijn heeft.Maar echt lekker is ze ook niet.Hopen dat dit wat helpt om haar wat lekkerder te voelen.Bedankt voor jullie lieve berichtjes dat doet me goed.Heb nu gelukkig vakantie en kan alle tijd met haar doorbrengen.
 Terug naar “Vragen, Problemen en Discussie BARF”

Barfplaats wordt gesponsord door