2 ons zalmfilet. ( €5,-, ben eigenlijk gek ook

een blikje sardientjes in olie.
Appel, banaan, kiwi, sinaasappel, peer.
Een handje bladspinazie.
Worteltjes met loof.
Sperzieboontjes.
Een bakje rauwkost zonder dressing. oa. komkommer, tomaat, mais. enz.
Runderhart.
Kuikenlever.
lamshart.
Kipfilet.
Bakjes yoghurt.
Zakje geraspte kaas.
Nu zat ik aan de volgende maaltijden te denken.
1: Fruit pureren en yoghurt er door mengen. Zalmfilet en sardientjes pureren . Dan 200 gram van de vis en 100 gram fruit/yoghurt bij elkaar in een bak.
2: Runderhart, Kuikenlever, Kipfilet en lamshart pureren. Bovenstaande groentes pureren. Beetjes geraspte kaas bij de groente. En dan 200 gram vlees en 100 gram groente prut.
Breezer krijgt altijd 300 gram Duck dus ik neem aan dat als ik 1 a 2 maaltijden in de week ga vervang dat ik dan die ook aan de 300 gram moet houden.
En dan nog een vraagje. Als ik die prutjes in portie´s verdeel kan ik die dan zo invriezen?? Of moet ik de groente´s fruit en vlees en vis apart houden??
Nou ik hoop dat ik het zo goed gedaan heb. Dan kan ik zo beginnen.
