Hier kun je al je vragen, problemen en stellingen kwijt met betrekking tot het zelf samenstellen voeding.

Moderator: Lizzy

Door *Natasja*
#745958
Vorige week, toen ik mijn bestelling bij het IC had opgehaald, had ik (om te proberen) 1 kilo eendenpoten meegenomen. De volgende dag hebben B&B allebei 1 poot met smaak verorberd. Vandaag stond de rest van de eendenpoten op het menu. En wat  denk je? Beau laat het liggen, Benthe staat met lange tanden te eten. Stelletje ondankbare BARF-dwergen!  >:( :-X

Maar ze kunnen me wat: morgen staat er weer eendenpoten op het menu...
Gebruikersavatar
Door Lizzy
#745960
Tjonge jonge, wat een gespikkelde zeikneusjes zeg ;D! Maar ik geef je groot gelijk! Laat ze maar eens een beetje honger krijgen. Hoe is het eigenlijk, qua Benthe haar gewicht? Ze eet nu minder grote hoeveelheden, maar is ze afgevallen? Aangekomen? Zelfde gebleven?
Door tieneke
#745962
Hier is er ook zo'n verschrikkelijk ondankbaar figuur die soms denkt bij de hele eend of konijnachterpoten brrrr en er bij staat te meuten,heeft ie mooi pech want hij krijgt echt niets anders.
Gisteravond had hij weer eens zo'n bui met de halve eend en na een paar keer met Tara  :P langs hem te hebben gelopen vrat ie het toch maar snel op  ;D
Vanmorgen was de andere helft zo naar binnen gewerkt...rare honden  ::)
Door *Natasja*
#745965
Lizzy schreef: Tjonge jonge, wat een gespikkelde zeikneusjes zeg ;D! Maar ik geef je groot gelijk! Laat ze maar eens een beetje honger krijgen. Hoe is het eigenlijk, qua Benthe haar gewicht? Ze eet nu minder grote hoeveelheden, maar is ze afgevallen? Aangekomen? Zelfde gebleven?
Benthe is volgens mij gelijk gebleven qua gewicht. Ik weeg haar eigenlijk nooit, behalve als we bij de DA zijn (maar daar zijn we al een hele tijd niet meer geweest (afkloppen...)  :)). Maar op het oog is ze niet veranderd qua gewicht.

Beau daarentegen is aan het uitdijen (zie ook mijn topic http://www.barfplaats.nl/forum/index.ph ... 67.15.html), dus die staat vanaf vandaag op dezelfde hoeveelheid als Benthe (800 gram, voorheen 1 kilo per dag). Denk je dat dat een goede hoeveelheid is?
Door *Natasja*
#745966
Benthe heeft trouwens de uitstekende botjes, de "echte pootjes" zeg maar, opgegeten, de rest heb ik net gered van de vieze vliegen, afgespoeld en in de koelkast gegooid voor morgen.
Door *Natasja*
#746391
Lizzy schreef: Ik denk dat deze eend van het menu af kan....
Ik vrees het ook  :-\ En ik was zo blij dat ik een nieuwe diersoort aan het menu kon toevoegen, die ook nog eens makkelijk te krijgen was... :(

Ik vind het zo vreemd, dat ze de eend vorige keer (2 weken geleden) meteen opaten (nou ja, Beau heeft het laatste stukje begraven, maar dat had meer met de totale hoeveelheid van die maaltijd te maken, die wat meer was dan normaal) en nu ab-so-luut niet moeten.
 Terug naar “Vragen, Problemen en Discussie BARF”

Barfplaats wordt gesponsord door