We proberen Didot van de hypoallergene brok te krijgen (samen met de d.a. )
Vandaag dus voor het eerst in een jaar tijd weer eens een zelf geknutselde maaltijd:
twee sardientjes (rauw en heel )
een stukje koolvis
groentemix van wortel, andijvie, en spercieboon
nog wat rijst (puur voor de vulling)
en gistocal als calciumbron (Ik ben al eischillen aan 't drogen maar ik heb nog niet genoeg)
helaas heb ik dus nog geen rmb gevonden die hij verdraagd en is het dus nog met gistocal erbij.
Zit er in de sardien ook nog wat calcium, of is dat te verwaarlozen?
Ik weet dat b.v. zalmkop als 50/50 gerekend wordt, maar hoe is dat bij andere vis?
Ik ben nl. van plan om ook eens schollenkoppen te proberen, hoe moet ik het dan berekenen?
vooralsnog ben ik er al erg blij mee als hij eens wat anders kan eten dan een brok, al is het dan voorlopig alleen maar vis