Hier kun je al je vragen, problemen en stellingen kwijt met betrekking tot het zelf samenstellen voeding.

Moderator: Lizzy

Door Femke
#723469
Loebas kotst de laatste tijd steeds zijn eten uit als ze geitenribben hebben gegeten. Het is direct na het eten, hij loopt weg, het klinkt of hij boert en hoppa, daar ligt zijn hele maaltijd weer.

Gek genoeg heeft hij het niet bij spiervlees van een geit. Ik daht eerst dat hij misschien te gulzig at, maar daarnet heeft hij echt heel keurig en rustig op zijn ribben staan kauwen. Ook is het niet te koud, want tegenwoordig zetten we steeds het eten een poos van tevoren al uit de koelkast.

Heeft iemand enig idee wat dit kan zijn? Bij ander vleesbot heeft hij het niet. Eerder had hij het ook wel bij CB, maar dat weet ik ook aan te gulzig eten.
Gebruikersavatar
Door MoniqueAppels
#723503
Ik heb geen antwoord op jouw vraag Femke maar ik merk dat Annak de laatste tijd ook slecht de geitenribben verdraagt. Hij heeft er in eerste plaats veel last van (loeit en huilt achteraf) en geeft stukken bot terug. Ik heb ze helaas uit het menu moeten schrappen.
Gebruikersavatar
Door Lizzy
#723598
Ik weet niet wanneer jij je lading geitenrib hebt gehaald Femke, maar misschien zijn ze wat te hard en te vet momenteel voor Loebas?
Door Femke
#723737
Rovanna schreef: Ik heb geen antwoord op jouw vraag Femke maar ik merk dat Annak de laatste tijd ook slecht de geitenribben verdraagt. Hij heeft er in eerste plaats veel last van (loeit en huilt achteraf) en geeft stukken bot terug. Ik heb ze helaas uit het menu moeten schrappen.
ships, ik hoop niet dat het met Loebas zo ver komt, want ik vind het fijn voeren en ze zijn niet zo duur als lamsribben.
Lizzy schreef: Ik weet niet wanneer jij je lading geitenrib hebt gehaald Femke, maar misschien zijn ze wat te hard en te vet momenteel voor Loebas?
nope, ze zijn juist erg mager en jong, ik heb ze 2 weken geleden gehaald. Ik had bij de laatste levering een heel duidelijk verschil tussen jonge en oudere ribben. Bij die oudere ribben zat veel vet, en dat vlees is veel droger, taaier en donkerder dan bij die jonge ribben.
Deze ribben die ik vandaag eruit gehaald had waren juist jong omdat Sunday deze week niet lekker is geweest dus wilde ik niet die oudere geven.
 Terug naar “Vragen, Problemen en Discussie BARF”

Barfplaats wordt gesponsord door