Hier kun je al je vragen, problemen en stellingen kwijt met betrekking tot het zelf samenstellen voeding.

Moderator: Lizzy

Gebruikersavatar
Door *Lia*
#704018
Geitenribben van IC vandaag op het menu.Ik vond de ribben erg scherp en heb er een aantal uitgesneden.Ben ik te voorzichtig??
Gebruikersavatar
Door Angelique
#704020
Neu, je moet doen wat je zelf goeddunkt. Wij kunnen hier wel brullen dat die ribben altijd goed zijn, maar het kan altijd gebeuren dat er een keer een wat hardere rib bijzit. Maakt hier niet zoveel uit maar bij twijfel neem ik ook geen risico.
Ennuhh...liever té voorzichtig, dan roekeloos.
Door Cindy de Wolf
#704021
Ik weet niet of je te voorzichtig bent. Ik geef ze altijd zo, zonder uit te snijden. Alhoewel ik ze af en toe ook wat scherp vind. De hertenribben uit Mill vind ik echter scherper maar ook die krijgen ze zo. Dit zijn overigens de enigste ribben waarbij ze wat spiervlees of pens krijgen.
Gebruikersavatar
Door *Lia*
#704051
Finesse heeft haar portie als uitgebraakt.Er zat een stuk rib bij van ong. 5 cm. Gaat er al snel een ander mee vandoor. ::) De rest kon ik nog net weghalen.
Door tieneke
#704069
Als je het zelf niet vertrouwt meteen weghalen en niet meer geven,of met een snoeischaar de ribben doorknippen...als dit niet eenvoudig gaat zijn ze dus knoerthard,vlees eraf...de rest  meteen wegknallen.
 Terug naar “Vragen, Problemen en Discussie BARF”

Barfplaats wordt gesponsord door