Hier kun je al je vragen, problemen en stellingen kwijt met betrekking tot het zelf samenstellen voeding.

Moderator: Lizzy

Door Wendy Scott en Gwyneth
#66425
Ik ben me aan het verdiepen in natuurlijk voeren voor mijn 2 ridgebackjes. Maar nu komt er even een praktische vraag om de hoek. Hoe doen jullie het als jullie bijvoorbeeld een weekje op vakantie gaan met de hondjes
Door Yorick
#66427
Hoi Wendy,Ik heb er ook al veel over gelezen hoe sommige dat oplossen. De ene geeft die week brokken, de andere (waaronder ik ;D ) neemt de versevleesvoeding gewoon mee (kan je alleen doen natuurlijk als er een vriezer op de bestemming is of die informeren of er in de buurt verkooppunten zijn van hun voeding) en de 3de groep die blijft gewoon lekker barfen ;D dus die gaan ter plaatse naar de supermarkt of slager. Aangezien het er bij barf op aan komt dat de hond in een paar weken alles binnen krijgt is dat geen probleem. Aangezien ik enkel versevleesvoeidng geef en af en toe een barfdagje neem ik het mee, brokken zou ik persoonlijk niet meer geven maar er zijn verschillende mensen hier die het wel doen en dat gaat goed naar ik lees dus ........

Hopelijk heb ik je wat geholpen.
Laatst gewijzigd door Yorick op ma 15 mar 2004, 16:16, 1 keer totaal gewijzigd.
Door ziggy
#66562
Barf gaat gewoon in diepgevroren toestand mee. Wél eerst goede afspraak maken met hoteleigenaar. Barf gaat daar in de vriezer v.h. hotel.
Groet,
Vic.
Door Lizzy
#66567
Gewoon lekker zelf samenstellen! Voor die paar weekjes kan het allemaal gewoon lekker simpel, toch?!

Je kunt overal wel kippenvleugels, rundvlees, lamsvlees, hele kippen, runderhart, hele vissen, avocado + teentje knoflook komen. En lekker fruit. En ik geef ze wel een multivitamientje, om de dag. En met een beetje mazzel kun je ergens wel wat pens kopen. Je raspt wat groentes en deze meng je met de pens. Zo schijnt de groente ook beter de verteren (met de pens).

Nou, hier leven ze heus wel een paar weekies op!
Door yalla
#66612
Het ligt er natuurlijk aan waar je op vakantie gaat. Ik heb weleens gehoord dat het in Frankrijk heel makkelijk is om vlees met botten voor je hond te krijgen.
 Terug naar “Vragen, Problemen en Discussie BARF”

Barfplaats wordt gesponsord door