Hier kun je al je vragen, problemen en stellingen kwijt met betrekking tot het zelf samenstellen voeding.

Moderator: Lizzy

Gebruikersavatar
Door pike
#697329
Vandaag hadden de honden lamsrug. Ik had dat nog niet eerder gegeven. Er zat heel veel vlees aan het bot (had het zelf wel gelust ::)). Ik heb het stuk in tweeën gehakt, voor ieder de helft (dwars, niet in de lengte) dat ging heel gemakkelijk, dus ik dacht dat het bot vrij zacht was. Maar ze hielden allebei een wervelkern over. Ik stond in twijfel of ik die nu af moest pakken want ze hadden er best wel moeite mee. Bij Pike hoorde ik hem op een gegeven moment kraken, pfoee (ben altijd bang dat die iets in zijn geheel inslikt). Armagnac heeft nog zeker 10 tot 15 minuten liggen knagen, telkens kreeg hij er toch een stukje af en uiteindelijk was het op. Is dit normaal of is dat bot dan toch te hard? Ben nu natuurlijk weer bang dat het niet zo goed verteerd - waarom blijken nieuwe dingen toch steeds weer eng?
Door Dtje
#697331
Als ik zo lees is het bot vrij hard geweest. Dus ik zou ze wel inde gaten houden en de volgende maaltijd iets van pens of lever geven.

Volgende x idd lekker zelf opeten zou ik zeggen  8)
Gebruikersavatar
Door pike
#697346
Ze hebben er pens met groente en een eitje bij gehad. Dat wel. Dus ik hoop dat het verder goed gaat. Maar ik geef het idd niet nog een keer.
Door tieneke
#697366
Of de volgende keer het hardere stuk weggooien  ;)
In deze tijd van het jaar zijn ze ook niet meer zo heel piep natuurlijk.
 Terug naar “Vragen, Problemen en Discussie BARF”

Barfplaats wordt gesponsord door