Hier kun je al je vragen, problemen, informatie kwijt over vaccinaties, parasieten en wormen

Moderator: Lizzy

Door debby23
#691304
hoi allemaal

ik heb een vraagje ik heb een pup van 7 weken waneer mag je die nou ontvlooien? :-[

mvg debby :)
Gebruikersavatar
Door Angelique
#691309
Zou een leuk vraagje zijn voor de fokker :-X

Maar onvlorommel mag je nog niet gebruiken. Wat je kunt doen is de pup wassen met een gewone hondenshampoo. Flink insoppen in zijn geheel en dan minimaal 10 minuten in laten werken en dan goed uitspoelen. De op de hond aanwezige vlooien hebben dan wel het loodje gelegd. Wel zul je kleedjes e.d even heet wassen en de rest van je huis behandelen met een omgevingsspray. Wel goed luchten voordat je pupsel weer in die ruimte laat.
Door kaszi
#691384
Je mag een pup reeds tegen vlooien behandelen vanaf de leeftijd van 6 weken. Hangt er vanaf welk produkt je gebruikt.  Frontline mag, stronghold mag ook.  Moet je wel bij de apotheker de juiste dosis vragen (gewicht) en erbij vermelden dat het voor een pup is. Heeft hij/zij reeds vlooien? Knoflook helpt ook tegen vlooien!
Gebruikersavatar
Door Angelique
#691445
kaszi schreef: Je mag een pup reeds tegen vlooien behandelen vanaf de leeftijd van 6 weken. Hangt er vanaf welk produkt je gebruikt. Frontline mag, stronghold mag ook. Moet je wel bij de apotheker de juiste dosis vragen (gewicht) en erbij vermelden dat het voor een pup is. Heeft hij/zij reeds vlooien? Knoflook helpt ook tegen vlooien!

Hier kopen we dat gewoon in de dierenwinkel en gaan we uit van de aanwijzingen op de verpakking.
 Terug naar “Vaccinatie/Parasieten/Wormen”

Barfplaats wordt gesponsord door