Hier kun je al je vragen, problemen en stellingen kwijt met betrekking tot het zelf samenstellen voeding.

Moderator: Lizzy

Gebruikersavatar
Door *Monique
#685859
oke, een erg "luxe" vraag, maar heb wat (imitatie)kaviaar over van het kerstdiner. Ben er zelf niet zo'n liefhebber van. Kan ik dit zonder problemen aan de honden geven? :)
Gebruikersavatar
Door Lizzy
#685885
Tuurlijk ;D!

Denk niet dat ze het erg vinden, om dit op te moeten eten!
Gebruikersavatar
Door *Monique
#685891
Lizzy schreef: Tuurlijk ;D!

Denk niet dat ze het erg vinden, om dit op te moeten eten!
tis nog maar een beetje, hoor :-[, maar vond het ook sonde om richting de kliko te doen. Doe ik het nu in een levende kliko ;)
Bedankt
Gebruikersavatar
Door Lizzy
#685896
trimsalon schreef: tis nog maar een beetje, hoor :-[, maar vond het ook sonde om richting de kliko te doen. Doe ik het nu in een levende kliko ;)
Bedankt
Nou, vind ik ook hoor! Ik zou het ook zeer beslist aan de honden hebben gegeven! Zonde om weg te gooien. Maar je moet het eens aan je buren vertellen "ja, mijn honden eten kaviaar". Wil ik die blik wel eens zien ;D
Gebruikersavatar
Door *Monique
#685898
Lizzy schreef: Nou, vind ik ook hoor! Ik zou het ook zeer beslist aan de honden hebben gegeven! Zonde om weg te gooien. Maar je moet het eens aan je buren vertellen "ja, mijn honden eten kaviaar". Wil ik die blik wel eens zien ;D

:) :)vriendin van mij is chef-kok. Wil haar gezicht niet zien :)
Door 202Spots
#686140
Is kaviar niet erg zout?
en in "imitatie" kaviar...waaar is dat van gemaakt dan?
Door jantjehermien
#686248
Echte kaviaar is van een steur en imitatie van andere vissoorten bijv. de lompvis.Is inderdaad zout.
Door hellenbanjerbo
#686278
heb eens ergens gelezen dat een beetje zout voor honden helemaal niet ongezond is. nu is kaviaar wel erg zout maar ik neem aan dat je er niet kilo's van geeft.
Gebruikersavatar
Door *Monique
#686449
hellenbanjerbo schreef: heb eens ergens gelezen dat een beetje zout voor honden helemaal niet ongezond is. nu is kaviaar wel erg zout maar ik neem aan dat je er niet kilo's van geeft.
Was echt maar een ietsie pietsie ;)
Maardurf het bijna niet te zeggen..... :-[ de cattletjes staan nu nog het bodempje uit het bakje te likken, en Vienna liep er gewoon bij weg met eem blik van : eet dat maar lekker zelf!. Tja verschil moet er blijven, he 
Is niet voor niets een "konings"poedel ::)
Gebruikersavatar
Door Lizzy
#686455
Ja, ik zou niet een hele pot in 1 keer naar binnen stouwen, maar een beetje zout, een beetje kaviaar: moet kunnen hoor. Overigens wordt er gemiddeld maar 3% tot 5% zout toegevoegd aan kaviaar. En er zijn overigens zelfs vers-adviseurs die af en toe een snufje zout zelfs aanbevelen. Ik moet even kijken wie het ook al weer was, maar ik vind dit echt niet iets om wakker van te liggen hoor, dat beetje zout!

Jammer dat je hond het niet moest ;D. Ja, je bent koningspoedel of je bent het niet he... Volgende keer toch wat echte kaviaar proberen ;D
Door Lil
#686466
Haha je hebt luxe hondjes en je hebt van die levende kliko´s  ;D ;D ;D

Overigens, ik heb zelf ook lang zoutloos gevoerd en Boris begon ons hele lichaam af te likken. Dit kan duiden op een zout tekort, dus maar eens een wat bouillion gemaakt en hem een week lang elke dag een heel klein beetje door de gf mix gedaan. Hij likt geen mensen meer af, dus af en toe ietsje zout is denk ik geen probleem  ;)
 Terug naar “Vragen, Problemen en Discussie BARF”

Barfplaats wordt gesponsord door