Hier kun je al je vragen, problemen en stellingen kwijt met betrekking tot het zelf samenstellen voeding.

Moderator: Lizzy

Gebruikersavatar
Door me and my boys
#669993
zonet voor het eerst mijn twee tervuerense herders  een sardientje gegeven, de oudste begon er gelijk aan maar die kleine(3jr!) moest er niets van hebben. Hij rilde nog net niet, het was echt met lange tanden eten! Heb ook op de markt zalmkop gekocht door het midden gehakt en toch maar wel de tanden eruit geknipt. Vond dat toch wel erg scherp, ligt nu in de vriezer. Dinsdag had ik ze allebei een zalmmoot gegeven(rib uit me lijf) en dat moest die kleine ook niet--geen vis klant. Gisteren ging wel de runderhart er grif in. Vind dit super om te zien hoe ze het opeten ze genieten er van behalve van de vis dan. Heb een slager in rotterdam gevonden die voor mij lam en klafsvlees/botten wil bewaren. Hoeveel zal dat kosten want de slagers doen er toch niets meer mee? Moet ik trouwens pens ook nog eerst invriezen?
Door Yves
#670011
Ik vries vis eerst in. Wat ik heb begrepen is dit meer voor de zekerheid en is de kans heel klein dat er parasieten in de vis zitten. In de antwoorden van o.a. Lizzy lees ik altijd dat een keertje geen kwaad kan. Maar ik zou er zeker geen gewoonte van maken om sardien meteen te geven. Maar dat ben ik. Wild moet ook worden ingevroren ander vlees niet.
Gebruikersavatar
Door MoniqueAppels
#670013
Ik zie eigenlijk geen vraag over sardientjes zoals de titel doet vermoeden :-\ Pens kun je zo geven en hoef je niet eerst in te vriezen.
 Terug naar “Vragen, Problemen en Discussie BARF”

Barfplaats wordt gesponsord door