Hier kun je al je vragen, problemen en stellingen kwijt met betrekking tot het zelf samenstellen voeding.

Moderator: Lizzy

Door vandunes
#667012
Drinken jullie honden veel of weinig? Ik heb het idee dat Bo echt heel weinig drinkt vergeleken met vroeger toen hij nog brokken at.  :fish2:

Groetjes Jacqueline & Bo
Door Cathelijn
#667016
hier drinken ze ook heel weinig. Ik zie ze hooguit 2x per dag drinken, maar meestal niet meer dan 1x.
Gebruikersavatar
Door Lizzy
#667018
Ik heb zelfs 1 hond die ik eigenlijk nooit zie drinken. Ja, slokkie vies water in het bos.... Maar thuis zie ik haar vrijwel nooit drinken. Die andere twee drinken thuis wel af en toe een slokkie.
Gebruikersavatar
Door -Saskia-
#667038
Ik heb hier ook het gevoel dat ik meer voor mijn gemoedsrust de waterbakken steeds omspoel en vul, dan dat er nou zo intensief uit wordt gedronken. Ik zie ze gelukkig allemaal wel af en toe drinken, anders zou ik er bijna ongemakkelijk van worden.

Wat een verschil is dat met de tijd van brokken, toen vol overgave bak na bak werd leeggetankt hier... ;)
Gebruikersavatar
Door *Monique
#667055
Mijn honden zijn ook na de brokken, (nu 3 maanden rauw :)) een stuk minder gaanm drinken. Het viel me eigenlijk gelijk op. Ik denk wel de helft minder.
Gebruikersavatar
Door pike
#667110
Hier ook zo. Pike dronk vroeger aardig wat weg, nu zie ik hem zelden nog drinken, zelfde geldt voor Armagnac. Die zie ik nog wel eens een slokje uit de vijver nemen en tijdens het wandelen lebberen ze nog wel eens ergens. De inhoud van de drinkbak wordt hier ook plichtmatig ververst, zo van je weet maar nooit!
Door Happy Tail
#667171
waarom ik de waterbak in huis ververs..ik heb ook geen idee
het lekkerste water zit nog steeds in de vijver. En we zijn zelfs zo erg dat we haar geleerd hebben om op de schuifpui te tikken met een voorpoot als ze echt wil drinken......en dat terwijl er dan een bak met (leiding) water in huis staat:-) denk dat ik die maar ga vullen met regenwater :D
Gebruikersavatar
Door Pauline
#667185
Joep drinkt nog wel eens thuis (misschien 1x per dag), maar Joris drinkt eigenlijk nooit thuis. Als we wandelen neemt hij een heerlijk slokje modderregenwater, maar uit de waterbak thuis zie ik hem nooit drinken..... ;)
Door vandunes
#667562
Zeker een geruststelling dat jullie ook allemaal deze ervaring hebben!!  ;)
Bedankt allemaal!

Groetjes Jacqueline & Bo
Door *Ilse
#668899
Onze Candy drinkt ook heel weinig sinds ze vers eet. Nu ook de poes om is, verschoon ik het water elkecdag troouw, maar het is nog bijna onberoerd!!!
Door Birgit
#668903
Hier drinken ze ook weinig hoor ! En als ze drinken is het vaak buiten uit de sloot, of uit een pot of emmer die volstaat met regenwater  :)
Door Anita*
#668904
Ik had er in het begin ook moeite mee, ik vroeg mijzelf ook af waarom Tara niet zoveel dronk. Ik kreeg gelukkig meteen een reaktie van Erna en die zei dat versvlees eters niet zoveel drinken omdat er in de voeding al veel vocht zit, nou dan weet ik weer genoeg. Ze drinkt nog het meest als we lekker een stuk gewandeld hebben maar niet na het eten of zo :)
Door Inge en Bono
#669006
Bono drinkt ook inderdaad bijna niet meer. Sem neemt nog regelmatig een flinke slobber, maar wel minder als op brokken
Door tieneke
#669048
Hier drinken ze ook niet veel maar Leonbergers(vooral Tinus) zijn echt gek op water dus vaak staat ie voor de leut een beetje te slobberen om hierna de bak om te kiepen of er gewoon met zijn poot in te gaan staan  ::)
De katten drinken volgens mij helemaal niets en iedere morgen laat ik het vlees dan ook even weken zodat er een lekkere bouillon ontstaat,deze slobberen ze altijd leeg.
 Terug naar “Vragen, Problemen en Discussie BARF”

Barfplaats wordt gesponsord door