Hier kun je al je vragen, problemen en stellingen kwijt met betrekking tot het zelf samenstellen voeding.

Moderator: Lizzy

Door tiny
#661149
We barfen en kvv,en nu ca. 7 weken en Tessa (7 jaar) is 4 ons aangekomen. Het enige wat ze krijgt is 'sochtends een halve schijf Rodi en 's avonds 1 a 1,5 ons rauw vlees of vis. Zalmkoppen gaan al door de helft, makrelen idem. Kippennekjes ong. 3 stuks. Stukje tong; 1 ons. Ze krijgt 2x in de week gf mix. Kan ik dit meer gaan geven? Tessa is een kooiker van 12 kilo en is een zeer efficiente verbrander. Ze wordt al dik(ker) van de lucht.  Ze aast op alles wat maar te eten is, helaas. Overdag is ze erg rustig, veel slapen. Verder doen we nog GGIII en fly-ball. Maar ja, de conditie mag wel iets beter. Oh ja, naast de fiets lopen is geen optie want ze hangt zichzelf op in de riem. Het lijkt wel of ze dit te min vind. :'( :'(
Gebruikersavatar
Door Angelique
#661202
Ik zou dan wat meer groentemix geven en/of 1x per dag gaan voeren en anders is een vastendagje wellicht nog een optie. Dan toch ook nog maar wat meer aan de wandel. Slapen doet ze dan 'snachts maar :)
Door Hanny
#661230
Ik denk, dat je moet wegen, want 1 à 1,5 ons vlees maakt voor een hondje dat te dik is wel wat uit. Een halve
zalmkop heeft toch ook wel een flink gewicht, dus, als het moet, dan precies wegen.
Waarom kan een hond, die GG 111 doet niet zonder trekken aan de riem lopen, ik weet er niet zo veel van, maar dacht, dat er dan toch wel wat fatsoen aangeleerd zou zijn?
Succes met het gewicht.

Hanny
Door tiny
#661608
Kijk, dat tuigje had ik nog niet aan gedacht. En natuurlijk kan een GGIII hond zonder trekken lopen. Het punt is juist dat ze achteruit trekt en zodoende zichzelf strot. :-X Ja, dat wegen zal wel gaan moeten denk ik. De gok is voor haar te groot dat ze teveel binnenkrijgt. Maar je vraagt je toch in alle redelijk af hoe een hond op een onsje per dag kan overleven? mmmmh, het voorbeeld ligt beneden op het kussen. ???
 Terug naar “Vragen, Problemen en Discussie BARF”

Barfplaats wordt gesponsord door