Hier kun je al je vragen, problemen en stellingen kwijt met betrekking tot het zelf samenstellen voeding.

Moderator: Lizzy

Door Daisy75
#638189
bij de visboer, zalmkoppen, en bij de turk kippenvleugels, dikke vette met veel vlees eraan...en omdat we meerdere kilo's namen mochten we ze voor 1,75 per kilo meenemen...is niet echt veel vond ik zelf.

De zalmkoppen werden inde tuin gegooid en ja hoor tuurlijk, kayleigh vrat als een bezetene en shanden...zonder gein...ruikt eraan, trekt lip omhoog en gaat me een partij over zn nek...gal te spugen jemig!!

Toen een kippenvleugel dan maar voor shanden even kijken of ie het wilde.....nou dacht het niet, vond ie ook al smerig...ik hakte em in stukken smeerde er wat sardine doorheen met wat olie, en toen at ie het een beetje, maar liet een paar stukken kip liggen...wat een trieste hondn niet...en daar moet ik mee gaan barfen...OH MY GOD!!!!

Nou ja ik ga em dan maar niets anders te eten geven, dan maar honger want dit is wel heel erg triest zeg als ie dat al niet eens wil eten...nou ja eventueel heb ik de optie smuldier kip nog maar liever niet hoor....dat eet ie wel als een gek net als zijn cb snap het niet, is toch ook rauw?
Door Xada
#638192
Zo'n miepert (Wamão) heb ik hier ook rond lopen. Hoeft geen kip, maar wel in stukjes. Geen vis, grote stukken vlees vond hij eerst ook teveel werk etc.
Gewoon laten honger lijden, ze gaan vanzelf eten. Dat ze er iets voor doen moeten vind ik niet erg, ik krijg mijn eten ook niet voorgekauwd op mijn bord.  :puke: Ik zou er niet aan moeten denken.
Tegenwoordig eet hij wel paard, geit en schaap evenals pens, dus het komt wel, maar het duurt wat langer.
Laatst gewijzigd door Xada op zo 24 sep 2006, 17:49, 1 keer totaal gewijzigd.
Door Daisy75
#638193
Xada schreef: Zo'n miepert heb ik hier ook rond lopen. Hoeft geen kip, maar wel in stukjes. Geen vis, grote stukken vlees vond hij eerst ook teveel werk etc.
Gewoon laten honger lijden, ze gaan vanzelf eten. Dat ze er iets voor doen moeten vind ik niet erg, ik krijg mijn eten ook niet voorgekauwd op mijn bord.  :puke: Ik zou er niet aan moeten denken.
Nee idd....en ik heb een halve zalmkop in de tuin laten liggen (kayleigh had de rest al allemaal opgevreten hahahaha, ook shanden zn kippepoten...ze word straks een tientonner....en nu zie ik net dat hij er buiten heel voorzichtig aan staat te likken...ik breek wat stukjes kop af en dat eet ie op..dus wie weet er is nog hoop en idd dan maar honger lijden kan er ook niets aan doen hoor, moet toch wat....ei!
Door Xada
#638195
Tosca had ik een schapekop gegeven een tijdje terug. (Staat volgens mij hier nog ergens met foto). Ze was er eerst bang voor en is er toen drie dagen mee bezig geweest voordat hij weg was. Gister heeft ze weer een kop gekregen en die was vanmiddag op.  ;D
Door Daisy75
#638200
Xada schreef: Tosca had ik een schapekop gegeven een tijdje terug. (Staat volgens mij hier nog ergens met foto). Ze was er eerst bang voor en is er toen drie dagen mee bezig geweest voordat hij weg was. Gister heeft ze weer een kop gekregen en die was vanmiddag op.  ;D
whahahaha bang voor grappig....
maar vond het wel erg hoor, hij ruikt aan die kop, begint te kokken en spuugt zo gal uit...wat een lummel....
maar hij heeft er al een beetje aan geknaagd nu, en een paar stukjes kip..krijgt vanavond geen Cb in ieder geval morgen ook niet.....en kayleigh die heeft genoeg gevreten voor 2 dagen zowat haahhhaa
 Terug naar “Vragen, Problemen en Discussie BARF”

Barfplaats wordt gesponsord door