Hier kun je al je vragen en problemen kwijt met betrekking tot de gezondheid van de kat. Raadpleeg uw dierenarts bij twijfel of urgente zaken.

Moderators: pearlsofpassion, koekje

Door Supermax
#631015
Wie kan mij helpen??? Utah wil dus zelf niet eten, heeft ondertussen ook geen honger meer lijkt wel :'(.
Ben dus op zoek naar natuurlijke eetlustopwekkende middeltjes.
Als iemand mij hiermee kan helpen dan ben ik daar heel blij mee. Want het gaat alles behalve goed met hem :'(.
Ben dus ook met de dierenarts bezig maar ja, voordat zij verder wil gaan moeten we eerst het onderzoek van de schildklier afwachten..... dus dat schiet niet op.

Ik hoor het wel.
Groetjes,
Mieke
Door Suzan54
#631024
De dierenarts zou je toch denk ik het beste kunnen adviseren. Ik heb vandaag nog voor een echt oude kat het advies gegeven op een 'pepspuit' bij de da te halen. Daarin zitten cortisonen en vitamines en wanneer er nog wat herstel mogelijk is, dan geeft dit de eetlust een prima opkikker. Maar dit kan je lang niet in alle gevallen laten doen.
Onze Fonz is nog maar veertien en had ook een slechte eetlust maar hij bleek een ontsteking ergens in zijn buik te hebben. Hij krijgt dagelijks een fikse dosering cortisonen en éten dat hij nu weer doet! Heerlijk

Sport en spel is de andere eetlustopwekker. Ik hoop dat ik je hiermee een beetje geholpen heb.
Door Supermax
#631270
Dank je voor je antwoord. Heb vanmiddag om half vier weer een afspraak bij de da. Degene die 'm vrijdag had gezien is er donderdag weer en ik vind niet dat ik zolang kan wachten (ben bang dat het dan echt te laat is).
Dus ben benieuwd wat ze vanmiddag gaan doen.
Groetjes,
Mieke
 Terug naar “Vragen en Problemen gezondheid”

Barfplaats wordt gesponsord door