Hier kun je al je vragen en problemen kwijt met betrekking tot de gezondheid van de kat. Raadpleeg uw dierenarts bij twijfel of urgente zaken.

Moderators: pearlsofpassion, koekje

Door Helen
#627447
Ziggy is vandaag gecastreerd. Het is heel goed gegaan. Er zaten geen kittens in gelukkig. Of ze is nooit zwanger geweest of ze zijn geresorbeerd. Binnen een kwartier was ze open en weer dicht!!
Ik heb direct een bloedje laten prikken en een uitgebreid bloedbeeld laten bepalen. Haar lever en nierwaarden waren helemaal goed!!! Joepie!! Ook is ze gechiped. Haar tandjes zij ook een beetje schoongemaakt. Zelfs een kitten van 7 maanden kan al wat plak hebben :o Ik zag ook direct dat een van haar hoektandjes deels afgebroken is. Je ziet gelukkig niet de pulpaholte dus er hoefde niets aan gedaan te worden.
Ze heeft alweer gegeten en gedronken! Hopelijk blijven haar tanden goed als ik haar over een paar weken muizen en kuikens ga voeren.


Zeg is het trouwens normaal dat katten van de stress gaan plassen? Ziggy heeft dit overduidelijk. Zodra ze stress heeft moet ze plassen. In huis rent ze naar de bak gelukkig. Maar ze plast ook in haar reiskenneltje als ze daar heel gestresst inzit.
Door Helen
#627452
Ok!! Foutje die hoorde bij medisch kat te staan.... :-[ Lizzy, Leo kan een van jullie 'm ajb verplaatsen? Sorry!!!
Door Helen
#627471
Lizzy schreef: Ik heb 2 katten gehad die bij stress pieste......
Aha ok! Fijn om te horen. Op de kliniek waar ik een bijbaantje heb piesen ze ook af en toe bij stress, maar dan hebben we ze ook in een houdgreep vast ergens voor, dus giga veel stress. Voor Ziggy is een beetje schrik al voldoende om te piezen. Maar goed, iedere kat is anders natuurlijk ;)
Door sylvia
#627484
Volgens mij doen 9 van de 10 katten van stress plassen dus het is niet ongewoon.
Door *Robin*
#627514
toen Bailey nog heel erg bang was ging hij van angst poepen...
dus echt schijten van angst, gelukkig heeft hij dit maar 1 keer gedaan in het hele begin dat ik hem had :-\
 Terug naar “Vragen en Problemen gezondheid”

Barfplaats wordt gesponsord door