Hier kun je al je vragen en problemen kwijt met betrekking tot de gezondheid van de kat. Raadpleeg uw dierenarts bij twijfel of urgente zaken.

Moderators: pearlsofpassion, koekje

Door Debora
#611649
Mijn jongste kater heeft een paar avonden geleden een gevecht uitgelokt met mijn oudste kater. Ik lag net in bed, viel bijna in slaap. En vechten doe je uiteraard vlakbij het hoofd van je baasje  ::) Dus ik heb ze het bed afgemept. Volgende ochtend, ik vreesde het ergste, lagen ze gebroederlijk naast elkaar aan het voeteneind  8)
En nu weet ik ook meteen waar die wondjes aan zijn keel vandaan komen. Die heeft ie maar af en toe en ik dacht dat ie ergens allergisch voor was. Hij is nu ruim anderhalf en zal zich wel een hele stoere vent voelen. Hij is dan ook een stukkie groter als die andere 2 katten van me. Aangezien hij dit dus niet continu doet en ook niet sproeit zit ik me dus af te vragen of ik hem wel moet laten castreren en of dat uberhaupt wel helpt eigenlijk. Mijn oudste kater is 10 en wel gecastreerd.
Door sylvia
#611740
Castreren helpt zeker wel, dan voelt hij zich niet meer zo macho, misschien ook wel zo prettig voor je oude wel gecastreerde kater.
 Terug naar “Vragen en Problemen gezondheid”

Barfplaats wordt gesponsord door