Hier kun je al je vragen, problemen en stellingen kwijt met betrekking tot het zelf samenstellen voeding.

Moderator: Lizzy

Door Lieve 14
#589125
hallo allemaal,

We zijn terug van Oostenrijk en al bij al is het goed gegaan!Hij heeft gekregen wat we zoal vonden aan vlees en ander spul en heeft toch 2x diaree gehad...gevolg bijna 800g afgevallen! :-\ dat is minder,maar ja hij heeft daar ook elke dag gewandeld natuurlijk,als we de bergen ingingen dan zat hij in zijn hondenrugzak bij Daniel achterop.

Ik had hem op KVV gezet na zijn medische problemen met zijn keeltje en omdat hij geen bot meer wou en dus op vakantie was dat niet anders...meneer wou geen bot zelfs geen kipvleugeltje..zucht

Terug thuis is het bijzonder moeilijk geweest de eerste dagen...hij wou absoluut geen bot en dus heeft hij 4 dagen koppig volgehouden en ik dus ook...en uiteindelijk is hij van hele erge honger weer bot gaan eten...oef..

Er is echter wel het een en het ander verandert en dat snap ik niet zo goed. Hij moet absoluut géén konijn meer en vroeger was hij daar zo dol op en een rauw ei alleen laat hij nu ook liggen dat moet ik bij spiervlees of groenten doen.(bij de weinige groenten die hij eet :-\).
Is hij gewoon koppig en moet ik ook hier volhouden of kan het effectief zijn dat smaken veranderen?? ???
Op den duur weet je niet meer of je goed doet of niet hé

Groetjes
Lieve

Barfplaats wordt gesponsord door