Hier kun je al je vragen, problemen en stellingen kwijt met betrekking tot het zelf samenstellen voeding.

Moderator: Lizzy

Door herder_lover
#552697
Ik heb viscapsules (van het Kruitvat, bij de Hema kenden ze ze niet ??? ) maar hoe geven jullie dat? Door het eten en dan hoe? Leegprikken? Of met capsule en al? Door de groeten?
Is er een combi wat de opname versterkt of juist afbreekt? Wie weet het :P
Door 202Spots
#552703
herder_lover schreef: Ik heb viscapsules (van het Kruitvat, bij de Hema kenden ze ze niet ??? ) maar hoe geven jullie dat? Door het eten en dan hoe? Leegprikken? Of met capsule en al? Door de groeten?
Is er een combi wat de opname versterkt of juist afbreekt? Wie weet het :P
Capsule in de bak ONDER 't andere voer vast houden en met vork in prikken, leeg knijpen en de capsule er ook in laten zitten.
Door Laura2004
#552875
Hier geef ik het ook gewoon als snoepje, de eerste keer schrokken ze wel toen de capsule in hun mond knapte, maar nu vinden ze het heerlijk.
Door tieneke
#552933
Laura2004 schreef: Hier geef ik het ook gewoon als snoepje, de eerste keer schrokken ze wel toen de capsule in hun mond knapte, maar nu vinden ze het heerlijk.
Zal ik ook eens proberen ;)
Door Bullekes
#552957
Hier lukt dat niet hoor. Had het in hun bekkie gedaaan maar spuugde het steeds uit. Ik denk dan kapot prikken en leeg maken in mond maar dan kijken ze me aan of ik ze iets ergs aan doe hihiih. Hier word het dus leeggeprikt onder het voer :)
Laatst gewijzigd door Bullekes op vr 19 mei 2006, 21:46, 1 keer totaal gewijzigd.
Door bas rouge
#553138
Ik mik het ook zo in hun bakken en geef het bij een maaltijd die ze in hun bakken krijgen, dat is meestal een orgaan of spiervleesmaaltijd. Gewoon voor het praktische.
 Terug naar “Vragen, Problemen en Discussie BARF”

Barfplaats wordt gesponsord door