Hier kun je al je vragen en problemen kwijt met betrekking tot de gezondheid van de kat. Raadpleeg uw dierenarts bij twijfel of urgente zaken.

Moderators: pearlsofpassion, koekje

Door "inge"
#535744
Zoals ik al eerder gemeld heb krijgt mijn zoon een katertje.Het diertje is bijna een jaar en slechts één maal ge ent.De herhalingspuit voor kittens heeft ie niet gehad. Wat moet een kat voor entingen hebben?
Door Rosita
#535804
Als hij na de leeftijd van 6 mnd niet geent is zou ik hem zowel tegen kattenziekte als niesziekte laten enten en daana niet meer.
Door Maris
#536325
Hier heeft Passie haar kitten entingen gehaald, en dit jaar nog 1x haar gewone enting omdat het in het pension verplicht was (toen ik op vakantie ging)

En dit was de laatste keer, nu laat ik haar niet meer enten
Door Rosita
#536358
sylvia schreef: Hier hebben de katten alleen de kitten entingen gehad en verder niets
Is het niet zo dat het immuunsysteem pas met 6 mnd volwassen is. Dat je dus beter na 6 mnd nog een enting kan geven voor optimaal resultaat. Ik bedoel als het immuunsysteem nog niet volwassen is dan staat zo'n enting toch ook minder goed aan.
Door sylvia
#536551
Rosita schreef: Is het niet zo dat het immuunsysteem pas met 6 mnd volwassen is. Dat je dus beter na 6 mnd nog een enting kan geven voor optimaal resultaat. Ik bedoel als het immuunsysteem nog niet volwassen is dan staat zo'n enting toch ook minder goed aan.
Hier in de regio worden de meeste katten helemaal niet geent die van mij komen overal en komen met heel veel katten in aanraking maar ze zijn nog nooit een dag ziek geweest.
Door Nelly
#536699
Zipper en Mistral (allebei bijna 16) zijn heeeeel lang geleden allebei voor alles geent en daarna nooit meer. SR - 1 jaar - heeft zijn kitten- entingen gehad en daarna niks meer. Alle 3 lopen ze gewoon vrij buiten rond, ze zijn alle 3 gezond.
 Terug naar “Vragen en Problemen gezondheid”

Barfplaats wordt gesponsord door