Hier kun je al je vragen en problemen kwijt met betrekking tot de gezondheid van de kat. Raadpleeg uw dierenarts bij twijfel of urgente zaken.

Moderators: pearlsofpassion, koekje

Door Urs
#534867
Tobias gaat achteruit. Hij wordt nu zienderogen slechter.
Hij is af gevallen en eten is ook niet meer zijn liefhebberij.

Over 2 weken wordt hij 7 jaar. Al een aantal jaren nierpatient. Dankzij barfplaats hebben we zijn leven kunnen veraangenamen en wat verlengt, daar ben ik echt van overtuigd.

Maar ik denk dat zijn beste tijd geweest is.

Het is zo wreed om toe te moeten zien hoe hij van stoer sukkel kater verslechterd naar echt patient.

De komende tijd zal ik hem verwennen en hem het leven zo aangenaam mogelijk maken. Als het niet meer gaat zal ik toch de moeilijke keuze moeten maken die je maakt voor een vriend.

Nu ik het zo opschrijf besef ik het me des te meer. Eigenlijk wil je het nog niet geloven.
Door Femke
#535123
Jeetje wat een kl*te bericht..... als dieren-eigenaar weet je dat het er ooit aan zit te komen maar als ze dan nog maar zo jong zijn is het wel extra zuur :-\
Door Urs
#535313
Lizzy schreef: Ach hemel, wat vreselijke voor je.. :'( :'(. Mag ik vragen, krijgt Tobias ook fortekor?
Ja al zolang hij nierpatient is.

Het is zo dubbel , de ene dag is hij beter te pas dan de andere dag. En dan denk je , nou het gaat niet lekker en dan later slaat hij de andere katten in elkaar.
Laatst gewijzigd door Urs op zo 23 apr 2006, 17:16, 1 keer totaal gewijzigd.
Gebruikersavatar
Door Hitam
#535350
Ach gosh, arme Tobias. Het zal een keertje moeten. En dat wisselvallige dat hoort er bij, maakt het wel heel moeilijk. Heel veel sterkte.
Door Borke
#535753
Urs schreef: Het is zo dubbel , de ene dag is hij beter te pas dan de andere dag. En dan denk je , nou het gaat niet lekker en dan later slaat hij de andere katten in elkaar.
Tja dat in elkaar slaan van anderen is niet echt een goed teken denk ik. Een kat in slechte conditie kan weinig hebben van de andere katten. Ik zag dat met onze Franny (nierpatient en voedselintolerantie), hoe langer ze kvv at, des te socialer werd ze. Nu zit ze iedereen weer af te soppen i.p.v. in elkaar te slaan.

Waardeloos als je ziet dat het slechter gaat, ik kan nog janken om onze eerste kat, die 16 geworden is en hij is alweer 8 jaar dood.

Geniet nog lekker van elkaar zo lang het kan ;D
 Terug naar “Vragen en Problemen gezondheid”

Barfplaats wordt gesponsord door